banner388

Samsun'da Hem Çaldı Hem Kaza Yaptı !

Samsun’da yaşanan trafik kazasında motosikletin çalıntı olduğu öğrenildi.

Samsun'da Hem Çaldı Hem Kaza Yaptı !

Samsun’da yaşanan trafik kazasında motosikletin çalıntı olduğu öğrenildi.

15 Ağustos 2016 Pazartesi 13:58
Samsun'da Hem Çaldı Hem Kaza Yaptı !

Yaşanan trafik kazası, Samsun’un İlkadım ilçesinde Cumhuriyet Caddesi Gar İç Kavşak'ta gerçekleşti. Alınan bilgiler doğrultusunda, çalıntı olduğu öne sürülen 55 AGP 57 plakalı motosikletle yolculuk yapmakta olan O.İ.(19) ve Ş.M. (24), bir araca çarptı. Çarpmış oldukları aracın sürücüsü, kazada hafif şekilde yaralandı. O.İ. ve Ş.M.’yi kendi aracı ile Gazi Devlet Hastanesi’ne götürdü. Polislerin araştırmalarının sonucunda motosikletin Saitbey Mahallesi'nden çalınmış olduğu anlaşıldı. Hastanede tedavileri biten O.İ. ile Ş.M., Samsun’un İl Emniyet Müdürlüğünün Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince ‘hırsızlık’ suçundan gözaltına alındılar.

Şüpheli şahısların emniyette sorguları bittikten sonra motosikleti bir arkadaşlarından 350 liraya satın almış oldukları öne sürüldü. Emniyette sorguları biten şahıslar adliyeye sevk edildiler.

Son Güncelleme: 15.08.2016 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.