banner388

Samsun'da hamile kadını hastanelik eden şahıs yakalandı

Samsun'da 8 aylık hamile Irak uyruklu kadını hastanelik eden şahıs yakalandı.

Samsun'da hamile kadını hastanelik eden şahıs yakalandı

Samsun'da 8 aylık hamile Irak uyruklu kadını hastanelik eden şahıs yakalandı.

06 Mart 2020 Cuma 19:05
Samsun'da hamile kadını hastanelik eden şahıs yakalandı


Irak uyruklu ve 8 aylık hamile olan kadını sokak ortasında darp edip hastanelik eden şahıs 3 gün sonra yakalanarak gözaltına alındı.

"BU ÜLKEDEN GİDİN" DİYEREK SALDIRDI

Samsun'un Canik ilçesinde meydana gelen olayda 8 aylık hamile olan Irak uyruklu F.M.A. (34) adlı kadın iddiaya göre eczaneye giderken kimliği belirsiz bir şahıs tarafından "Bu ülkeden gidin" diyerek saldırıya uğradı. 2 çocuk annesi ve hamile olan kadın uğradığı saldırı sonucu yere düştü. Yaralı kadın Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

Söz konusu saldırıyı yapan 25 yaşındaki R.Ç.'yi yakalayarak gözaltına alındı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek sağlık raporu alınan R.Ç , kadına saldırmadığını, kadını sadece öptüğünü öne sürdü. 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turan 2020-03-06 21:14:10

Bu şahısın tutuklanması gerekiyor hamile bir kadına saldırmanın affedilir bir yanı olamaz. Ancak geçen gün mültecilere saldıran gençlerden 3 ünün tutuklanması hata oldu. Samsuna bu ara sürekli şehit geldi bu mülteciler de kakari kikiri lay lom geziyorlar bizim gençler de bir olay yapmışlar anlayışlı olup salınmaları gerekirdi. Bizim kendi vatandaşlarımız birbirini bel altından vursa bıçaklasa bile salınıyor bunlara ise dokunsan cezaevine atılıyorsun demek ki bizden kıymetliler.! Bakalım ileride bunlardan biri bize bir olayda bulunursa salınmaz umarız...!

Avatar
KoÇaVaLı 2020-03-07 13:29:49

Turan kardeş kavgada tutklanan 3 genç formalite icabı tutuklandılar.OLaylar daha çok büyümesin.Mültecilere dokunanı cezaevine atarız diye bizlere gözdağı vermek amaç.Yoksa o gençler ara mahkemede tahliye olacaklar...

Avatar
Turan 2020-03-07 14:12:17

KoÇaVaLı kardeş iyi de bunlar olayı öyle görmeyecekler zaten havalarından tafralarından geçilmiyor şimdi de zaten kimse dokunamaz deyip hepten havaya girecekler. Bunlar değişik bir millet iyilikten filan anlamazlar. Ayrıca aslında bizi de hiç sevmezler. Konuya bir de bu açıdan bak...Neyse mevzuu uzun eyvAllah.