banner388
banner390
banner410
banner408

İlkadım'dan İdlib şehitleri içim mevlit

İlkadım Belediyesi, İdlib'de şehit düşen askerler için mevlit programı düzenledi.

banner269

İlkadım'dan İdlib şehitleri içim mevlit

İlkadım Belediyesi, İdlib'de şehit düşen askerler için mevlit programı düzenledi.

06 Mart 2020 Cuma 19:36
İlkadım'dan İdlib şehitleri içim mevlit

İlkadım Belediyesi tarafından, şehitleriçin Büyük Cami’de "Şehitlere Saygı Mevlid-i Şerif Programı" düzenlendi.
 Cuma namazı öncesi gerçekleştirilen programa çok sayıda vatandaş katılırken namaz sonrası vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı.
Program sonrası açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Cenab-ı Allah bir daha böyle acıları vatanımıza, milletimize, ordumuza yaşatmasın inşallah. Türk halkında ateş düştüğü yeri yakmaz, biz bin yıllardır sevinçlerimizi olduğu gibi acılarımızı da paylaştık ve bu acı hepimizi yaktı. Ama dün olduğu gibi bugün de birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek dünyaya bu toprakların bölünemeyeceğini göstermeyi sürdürüyoruz. Kısa bir zaman önce yüreğimizi dağlayan kahraman şehitlerimizi dualar ile anmak ve saygımızı dile getirmek için halkımızla birlikte Şehitlere Saygı Mevlid-i Şerif Programı gerçekleştirdik. Bu vesile ile kahraman şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.