banner388

Samsun'da feci kaza: 6 yaralı

Samsun'da sokağa çıkması yasak olan şahıs torunlarını kahvaltıya götürürken kaza yaptı. Kazada 6 kişi yaralandı.

Samsun'da feci kaza: 6 yaralı

Samsun'da sokağa çıkması yasak olan şahıs torunlarını kahvaltıya götürürken kaza yaptı. Kazada 6 kişi yaralandı.

17 Nisan 2020 Cuma 12:19
Samsun'da feci kaza: 6 yaralı

Samsun Haber-Samsun'un İlkadım ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Korhan Ekiz Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vahdettin K., korona virüs tedbirleri kapsamında 18 yaşından küçüklerin sokağa çıkmasının yasak olması üzerine günlerdir evlerinde sıkılan torunlarını kızının evinden alıp kendi evine kahvaltı yapmaya götürürken kullandığı 55 FM 698 plakalı otomobil ile Hasan A. idaresindeki 01 KL 642 plakalı tır ile çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Vahdettin K. ile aynı araçta bulunan Belgin D., Ayşe K., Nisa K.(14), İsa K.(9) ve Efe İ.(9) yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAHVALTIYA GÖTÜRÜYORDUM

Kaza yapan otomobil sürüsü Vahdettin K., çocukların sokağa çıkmasının yasak olmasının kendisine hatırlatılması üzerine, "Kadıköy Mahallesi'nde kızımın evi var. Benim evim de tepede Yeşildere'de. Çocukları kahvaltıya götürüyordum. Çocukları dışarı çıkarmadım, yürütmüyordum. Eve götürüp kahvaltı yaptıracaktım. Dışarıda kalma gibi bir durumumuz yok. Çocukları arabayla kahvaltıya götürüp oradan da tekrar evlerine bırakacaktım" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunluyuz 2020-04-17 17:16:38

kaza yapana söylenmez ama bre adam yasak var yasak torunlarının senin yaşın yasak kapsamında ne işin var çıkma otur evinde size hak diyecem diyemiyorum pesss vAllahi pessss

Avatar
nmkc 2020-04-17 22:26:50

Tamam torun cok sevilir ama simdi zamani degil sende yaslisin onlara hastalik bulastirabilirsin sonra uzulursin otur oturdugin yerde bende dedeyim ama torunumlan ancak goruntulu telofonlan konusuyorum onun sihhatli olmasi benim icin onemli bunun icin sabret yasli dede

Avatar
Elif 2020-04-18 00:16:30

Sana hak geri zekali sende bu durumda olabilirdin demi Allah sanada yasatsin