banner388

Samsun'da eski kadın hakim tutuklandı

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Ankara eski İstihbarat Müdürünün hakim eşi tutuklandı.

Samsun'da eski kadın hakim tutuklandı

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Ankara eski İstihbarat Müdürünün hakim eşi tutuklandı.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 17:53
Samsun'da eski kadın hakim tutuklandı

Samsun haber - FETÖ soruşturması kapsamında Eskişehir'de düzenlenen operasyonla örgütün altın çocukları diye tabir edilen ve kaset kumpasçısı olduğu iddia edilen 48 yaşındaki Z.G. ile eşi 45 yaşındaki eski hakim S.G. gözaltına alındı.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen eski hakim S.G. emniyetteki sorgusunun ardından Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

S.G.'nin Ordu'nun Mesudiye ilçesinde görev yaparken kocası hakkında FETÖ'den yakalama kararı çıkınca firar ettikleri ve yakalanmamak için büyükşehirlerde sık sık yer değiştirdikleri ortaya çıktı.

Savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen S.G. suçlamaları kabul etmedi. S.G.'nin ifadesinde "Ben bu zamana kadar hiçbir terör örgütüne üye olmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum. 'ByLock' tespitini kabul etmiyorum. Kesinlikle kullanmadım. Bu hat eşim Zeki Güven adına kayıtlıdır. Eşimle birlikte firardaydık. Teknik takipten kurtulmak için bir kısım programlar indirdik. Eninde sonunda yakalanacağımızı biliyorduk. Evimde bulunan Fethullah Gülen CD'si bana ait değildir" dediği öğrenildi.

Mahkemece tutuklanan S.G. Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.