banner388

Samsun'da Eğitime Kar Engeli! İşte Tatil Olan Okullar!

Samsun’da olumsuz hava şartları sebebiyle bazı ilçelerin birçok okulunda eğitime ara verildi.

Samsun'da Eğitime Kar Engeli! İşte Tatil Olan Okullar!

Samsun’da olumsuz hava şartları sebebiyle bazı ilçelerin birçok okulunda eğitime ara verildi.

20 Mart 2022 Pazar 22:08
Samsun'da Eğitime Kar Engeli! İşte Tatil Olan Okullar!

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, olumsuz hava şartları sebebiyle bazı okullarda eğitime ara verildiğini açıkladı. Son güncellemeye göre Alaçam ilçesinde 2 okulda eğitime 1 gün ara verilirken, 8 mahallede oturan öğrenciler için de taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Havza ilçesi için yapılan açıklamada, “ İlçemizde devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle tüm köy okullarımızda, Muzaffer Tahmaz İş Eğitim ve Uygulama okulunda, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde, Resmi Özel Eğitim sınıflarında 21.03.2022 Pazartesi günü Yüzyüze Eğitime ara verilmiştir. Uzaktan eğitim yapılacaktır. Ayrıca Şehir merkezine köylerden taşımalı sistemle gelen tüm kademe öğrenciler izinli sayılacaktır.” denildi.

Salıpazarı ilçesinde 4 okul ve taşıma merkezli diğer okullarda da eğitime 1 gün ara verilirken, Tekkeköy ilçesi için yapılan açıklamada, “ İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle; 21 Mart 2022 Pazartesi günü özel eğitim, ilkokul, ortaokul ve liselere taşıma ile gelen öğrenciler izinli sayılarak uzaktan eğitime devam edecekler. Ayrıca Yaylageriş, Güzelyurt, Sarıyurt Ali Osman Gür ve Yağbasan İlkokulu ve Ortaokulu tamamen tatil edilerek bu okullarda öğrenm gören öğrenciler izinli sayılarak uzaktan eğitim devam edecekler.” ifadeleri kullanıldı.

Vezirköprü için yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:
“İlçemizdeki olumsuz hava koşulları ve meteorolojiden alınan bilgiler birlikte değerlendirildiğinde, yoğun kar yağışı ve buzlanma beklendiğinden 21.03.2022 Pazartesi günü İlçe merkezi dışında kalan mahallelerimizdeki (köyler) okullarımızda, bir gün süre ile yüzyüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim kararı alınmıştır. 
 İlçe merkezindeki okullarımıza kırsal mahallelerimizden(köyler) taşımalı sistemle gelen öğrencilerimiz izinli sayılacaklardır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.