banner388

Samsun'da demir kapı çocuğun üzerine düştü

Samsun'un İlkadım ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi bahçesinde demir kapı, 4 yaşındaki kız çocuğunun üzerine düştü.

Samsun'da demir kapı çocuğun üzerine düştü

Samsun'un İlkadım ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi bahçesinde demir kapı, 4 yaşındaki kız çocuğunun üzerine düştü.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 10:14
Samsun'da demir kapı çocuğun üzerine düştü

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Hastanebaşı Mahallesi Hastanebaşı Aile Sağlığı Merkezi bahçesinde meydana gelen olayda demir bahçe kapısı, 4 yaşındaki kız çocuğunun üzerine düştü. Olayda küçük çocuk hastanelik oldu.


Edinilen bilgiye göre 4 yaşındaki Ecrin U., annesi Selma U. ve 8 yaşındaki ağabeyi ile birlikte Hastanebaşı Aile Sağlığı Merkezine gitti.


Küçük kız, Aile Sağlığı Merkezinden ayrılıp bahçeden dışarı çıkmak istedikleri sırada önden giderek demir kapıyı tutarak kapıya asılıp annesi ve ağabeyinin dışarı çıkmasını bekledi. Demir kapı aniden kız çocuğunun üzerine devrildi. Kapının altında kalan Ecrin U., sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 


Yaşanan olay ile ilgili konuşan anne Selma U., "Aile Sağlığı Merkezinin bahçesinden tam çıktık çocuk demir kapıyı açtı ve tam geri örttü. Demir kapı örterken çocuğumun üzerine düştü. 8 yaşındaki oğlum peşinde, ben peşindeyim. Bir bağırdılar, ben tutuldum kaldım. Orada başka bir ağabey yardım etti. Sağlık merkezinden doktor geldi. Hemen içeri aldılar. Buz falan koydular. Ben ambulans çağırdım ve ambulansla hastaneye geldik" dedi.


Polis ekipleri, yaptıkları ilk incelemede demir kapının menteşelerinin çürüdüğünü tespit ederken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 16.08.2017 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bafrali 2017-08-17 21:25:26

o tetespitleri Zamanında yapsaydiniz ya millete trafik cezası kesmek icin ugrasana kadar aldığınız para haram haram