banner388

Samsun'da cinsel ilişki vaadiyle tuzak

Samsun'un Canik ilçesinde bir erkek, polise giderek gasp edildiğini iddia etti.

Samsun'da cinsel ilişki vaadiyle tuzak

Samsun'un Canik ilçesinde bir erkek, polise giderek gasp edildiğini iddia etti.

21 Ocak 2019 Pazartesi 11:17
Samsun'da cinsel ilişki vaadiyle tuzak

Samsun haber Samsun'un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesinde yaşayan S.Y. adlı erkek, bir kadınla cinsel ilişki kurabilmek adına kandırılıp, gasp edildiğini iddia etti.

Polise gidip şikayet eden adam, H.K. adlı kadınla cinsel ilişki kurmak için A.S. ve G.D. adlı kişiler tarafından kandırıldığını, kendisine zorla senet imzalatıldığını ve nüfus cüzdanına da el koyulduğunu iddia etti.

Polis, bunun üzerine olayla ilgili olarak adı geçen  H.K. ve G.D. adlı kadınlar ile A.S. ve M.Ç adlı şahısları yakalayıp, gözaltına aldı. 
Nöbetçi mahkemeye çıkartılan A.S. adlı şahıs ile G.D. adlı kadın tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, H.K. adlı kadın ve M.Ç. adlı şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

G.D. adlı kadının evinde arama yapan emniyet güçleri, S.Y.'ye zorla imzalatılan senedi, nüfus cüzdanını ve define aramada kullanılan çok sayıda patlayıcı madde ve bomba düzeneği ile geçirildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam etmekte.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 21.01.2019 22:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KARŞI 2019-01-21 15:22:33

HEM FUHUŞ HEM GASP HEM TERÖR SUÇLARI İŞLENMİŞ