banner388

Samsun'da ByLock'a 2 tutuklama

Samsun'da ByLock kullandığı iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Samsun'da ByLock'a 2 tutuklama

Samsun'da ByLock kullandığı iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

20 Kasım 2017 Pazartesi 16:01
Samsun'da ByLock'a 2 tutuklama

Samsun haber - Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Çarşamba'da öğrenciyken örgütün cemaat evlerinde kaldığı ve ByLock kullandıkları tespit edilen S.B. ile S.D. hakkında dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasına Vezirköprü M. Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan S. B. ve İzmir 3 Nolu T. Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu olan S. D. duruşmaya SEGBİS ile katıldı. 


Suçlamaları kabul etmeyen S.B. "Öğrencilik yıllarında kaldığım evin cemaatin evi olduğunu bilmiyordum. ByLock da kullanmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

S.D. ise "14 aydır tutukluyum. Terör örgütü ile alakam yok. Beraatimi talep ediyorum. Bu terör örgütünü lanetliyorum” diye konuştu.

Mahkeme heyeti S.B. ile S.D.'ye 6’şar yıl 3’er ay hapis cezasına çarptırıp tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

İHA
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.