banner388

Samsun'da bisiklet yolunu arabalar işgal etti

Sheraton Grand Samsun Hotel´in önünde bulunan bisiklet yolunu festivale giden kişilerin arabaları işgal etti.

Samsun'da bisiklet yolunu arabalar işgal etti

Sheraton Grand Samsun Hotel´in önünde bulunan bisiklet yolunu festivale giden kişilerin arabaları işgal etti.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 13:52
Samsun'da bisiklet yolunu arabalar işgal etti

Samsun haberSheraton Grand Samsun Hotel´in önünde bulunan bisiklet yolununun arabalar tarafından işgal edilmesi sık sık gündeme geliyor. Son olarak sosyal medyada yayılan bir video gündem konusu oldu. 


GENÇLİK FESTİVALİ İŞGALE NEDEN OLDU


Sheraton Grand Samsun Hotel´de düzenlenen Samsun Gençlik Festivali'ne ilgi büyük olurken festivale katılan kişiler araçlarını bisiklet yoluna park etti. Bisikletli bir şahıs bu duruma tepkis gösterirken o anları kameralara aldı. Bisikletli şahıs güvenliklerin kendilerini yoldan çıkan araçlara yer verin diyerek uyardıklarını söyleyerek "Sanki işgalci bizizde bir de tepki gösteriyorlar" dedi.


GEÇNLERİMİZ ALKOLÜN GÖZÜNE VURUYOR


Polislerin araçlara ceza yazdığı anları da kaydeden şahıs "Gençlerimiz alkolün gözüne vuruyor. Her taraf bira şişesi. Polisler ne yapsın ceza yazıyor. Sheraton Grand Samsun Hotel için özel tahsisli yol. Gururumuzsun Sheraton imara açılman ayrı bir filmdi. Bisiklet yolu işgal edildiği için bisikletli kişiler kaldırımdan gitmek zorunda kalıyor. Benim vergimler alıan dubaların haline bak. Bisiklet gruplarına daha aktif etkinlik yapmaları söyleniyor. Nerede yapılacak etkinlikler" diyerek isyan etti.

Vatandaş böyle isyan etti

Kaynak: Samsunhaber.com

Son Güncelleme: 01.08.2017 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cihan 2017-05-22 14:15:45

tipik Türkiye klasiği.Sonuna kadar haklısın bisikletli insan....

Avatar
glcnylmz 2017-05-22 15:47:04

kimi kime şikayet edeceksin.

Avatar
Hasan 2017-05-23 00:05:34

Atalarımızın sözleri çok yerinde ama modası geçti "ISIRMAZ derler ya" bisikletli kardeşim umarım kendi hesabında paylaşım yapmamışındır haklı olduğun yolda haksız çıkartılma ihtimalin çok yüksek