banner388

Samsun'da bir eczacının testi pozitif çıktı

Samsun'da bir eczacıda korona virüs vakası tespit edildi. 

Samsun'da bir eczacının testi pozitif çıktı

Samsun'da bir eczacıda korona virüs vakası tespit edildi. 

10 Nisan 2020 Cuma 11:24
Samsun'da bir eczacının testi pozitif çıktı

Çin'in Vuhan kentinden tüm dünyaya yayılan korona virüs ile mücadele devam ediyor. Maske satışının yasaklanmasının ardından eczacıların üstlerine düşen görevi yerine getireceğini belirten Samsun Eczacı Odası Başkanı Onur Ferhat Karacan ayrıca bir eczacının korona virüs testinin pozitif olduğunu açıkladı. 

TEKRAR TEST YAPILACAK

Başkan Karacan şu ifadelere yer verdi:

“Korona virüse karşı ilk muhataplardan biri de eczacılardır. Samsun’da korona virüse yakalan 1 vakamız var. Bir arkadaşımız şu an evde dinleniyor. Testinin pozitif çıktığı söyleniyor. Tekrar testi yapılacak. Ayrıca bu süreçte bazı ilaçların bu hastalığa iyi geldiği gibi duyumlar aldık. Hangi bilginin doğru olduğu henüz bilinmiyor. Bu ilaçlar belli olsa bile sağlıklı vatandaşların ne olur ne olmaz diye eczaneden bu ürünleri temin etme telaşının olmamasını istiyoruz. Çünkü bunlar hastalar için. Sağlıklı bir insana yapacağı hiçbir şey yok. Dolayısıyla insanların aklında kirli bilgi oluşabiliyor.”

Anahtar Kelimeler:
SamsunEczacıKorona Virüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.