banner388

Samsun'da bıçaklı saldırı: 4 gözaltı

Samsun'da sokakta yürürken bıçaklı saldırıya uğrayan gence ilk müdahale motosikletli yunus polislerinden geldi.

Samsun'da bıçaklı saldırı: 4 gözaltı

Samsun'da sokakta yürürken bıçaklı saldırıya uğrayan gence ilk müdahale motosikletli yunus polislerinden geldi.

19 Mart 2019 Salı 16:08
Samsun'da bıçaklı saldırı: 4 gözaltı

Samsun'un İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerinde sokakta yürüyen gence bıçaklı saldırı düzenlendi. Çok kan kaybeden gence müdahale eden motosikletli yunus polisleri, yaralının pantolonunu kesip bacağını bağlayarak kanamayı durdurmaya çalıştı.

Edinilen bilgiye göre, cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen ve ayağında elektronik kelepçe bulunan 29 yaşındaki Mert A., sokakta yürürken bıçaklı saldırıya uğradı. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü motosikletli Yunus ekibinde görev alan polis memuru Volkan Akkaya, yerden yatan ve çok kan kaybeden yaralı Mert A.'ya ilk müdahaleyi yaptı. Bıçakla Mert A.'nın pantolonunu kesen polis memuru Volkan Akkaya, kestiği pantolon parçası ile yaralının baldırına tampon yaparak kanamayı durdurmaya çalıştı. 

Mert A., 112 acil servis ekiplerince ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis olay yerinden kaçan 4 şahsı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dilek 2019-03-19 22:16:07

Helal o polise

Avatar
görev 2019-03-20 09:54:12

helal olsun görevli polisimize inanın sade vatandaş sokaklarda gezmeye korku içinde yürüyor adalet bir gün yerini buluyor ama çok iyiniyetli kişinin canı yanıyor

Avatar
yankı 2019-03-20 14:00:54

Samsun emniyet bu konuda çok zayıf.Bitiremiyorsunuz.Belli başlı mahalleler var bunuda herkez biliyor.