banner388

Samsun'da AVM'de hırsızlık

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir AVM'de yaşanan hırsızlık olayında yaşlı kadının çaldığı ürünler şaşkınlık yarattı.

Samsun'da AVM'de hırsızlık

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir AVM'de yaşanan hırsızlık olayında yaşlı kadının çaldığı ürünler şaşkınlık yarattı.

25 Aralık 2017 Pazartesi 09:52
Samsun'da AVM'de hırsızlık

Samsun'un İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi Öğretmenevi karşısında bulunan bir AVM'de hırsızlık meydana geldi. AVM'de alışveriş yapan kalabalıktan istifade eden yaşlı kadın, çaldıklarını koynuna koyarak kızı ile alışveriş yapıp ayrıldığı sırada iş yeri önünde, çalışanlar tarafından yakalanınca çaldıkları ürünleri teslim ederek olay yerinden ayrıldı. 


Edinilen bilgiye göre AVM'de kapatılacağı için ürünlerde indirim yapıldı. Yaşlı bir kadın ile kızı alışveriş merkezinde bazı ürünler satın almak için alışveriş sepetine koyup kasa için kuyrukta beklemeye başladı. Kasada kızının aldıklarının parasını ödemesini bekleyen yaşlı kadının hırsızlık yaptığını fark eden görevliler takibe başladı. 


Anne ile kızı satın aldıkları ürünlerin parasını verip AVM'den ayrılmak için dışarı çıktıkları sırada alışveriş merkezinin müdürü, onlardan çaldıkları ürünleri vermelerini istedi. Bu sırada yaşlı kadın çalıp montunun iç cebine koyduğu 2 adet kuş biblosunu cebinden çıkartıp alışveriş merkezinin müdürüne teslim etti.


Yaşlı kadın ve kızı müdürün "Polisi bekleyin" sözleri üzerine tepki göstererek olay yerinden ayrıldılar.


Kaynak : İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.