banner388

Samsun'da anlamlı etkinlik

Samsun'da, LÖSAM ve Samsun Woswos Kulübü tarafından lösemi ve kan hastalıklarına dikkat çekmek için farkındalık etkinliği düzenledi.

Samsun'da anlamlı etkinlik

Samsun'da, LÖSAM ve Samsun Woswos Kulübü tarafından lösemi ve kan hastalıklarına dikkat çekmek için farkındalık etkinliği düzenledi.

12 Kasım 2017 Pazar 17:53
Samsun'da anlamlı etkinlik

Samsun Haber - Samsun'da lösemi çocuklar, modifiyeli Woswos araçlar ile şehir tutu attı. Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) ve Samsun Woswos Kulübü, lösemi ve kan hastalıklarına dikkat çekmek için farkındalık etkinliği düzenledi.



Etkinlik hakkında konuşan LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk, "Lösemi ile mücadelede toplumun tüm bireylerine görevler düşüyor. Biz burada işin akademik boyutunun dışında topluma mesajlar vermeye çalışıyoruz. Herkesin mutlaka lösemi ile mücadelede yapabileceği şeyler vardır. Samsun’daki Woswos grubuyla beraber bir konvoy oluşturarak insanların kulaklarına kar suyu kaçırabilir miyiz diye düşünce içerisine girdik. Bu mücadelede ‘Bizler neler yapabilir’ sorusunu herkese sordurmayı amaçladık. Samsun’da şehir turu atacağız. Woswos arabalarımızın içerisinde lösemili çocuklar olacak. Konvoyda 20 kadar Woswos aracı var. Konvoya katılmak isteyen diğer vatandaşlar da konvoyun arkasından bizleri takip edecek. Bu araçlarda 50’ye yakın lösemili ya da lösemiyi yenmiş çocuğumuza şehir turu attıracağız. Etkinliğin sonunda da ikramlarımız olacak" ifadelerini kullandı.



Lösemili çocuklar, etkinlikte eğlenceli vakit geçirdiler.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunLösam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-11-13 12:08:09

Allah hepsine şifa versin. Allah yardımcıları olsun.