banner388

Başkan Yılmaz OSB'de

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.

Başkan Yılmaz OSB'de

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.

12 Kasım 2017 Pazar 18:14
Başkan Yılmaz OSB'de

Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti. 


Başkan Yılmaz, Samsun'u her alanda üst sıralara taşımak için çalışan herkese minnettar olduğunu belirterek, "Bugün ziyaret ettiğimiz iki firmamız Samsunumuzun kalkınması için elini taşın altına koymuş, yüzlerce kişiye istihdam sağlamıştır. Samsunumuzun ekonomik istikrarını sürdürmek, yükseltmek için çaba gösteren herkesin önündeki engelleri kaldıracağız. Organize Sanayi Bölgemizde bunlar gibi birçok örnek firmamız var. Önümüzdeki günlerde onları da ziyaret ederek kuruluşları hakkında bilgiler alacağız, varsa sorunlarını dinleyeceğiz. Kent ekonomisine katkı sağlamak için bizim de büyük çabalarımız var. Bunun en yakın örneği yılbaşına kadar yapımını tamamlayacağımız Samsun Lojistik Merkezi'dir. Bu merkez Samsun'un, hatta bölgenin büyük bir eksiğini kapatacak, ekonomiye büyük katkı sağlayacaktır. Bizim işimiz gücümüz Samsun. Samsunumuzun gelişimi için, yavrularımıza güzel bir Samsun bırakmak için tüm birimlerimizle gece gündüz çalışıyoruz" dedi.


Başkan Yılmaz'a OSB'de gerçekleştirdiği incelemelerde Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Genel Sekreter Coşkun Öncel, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk ve SAMULAŞ Genel Müdürü Kadir Gürkan da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep çelik 2017-11-12 19:08:41

SAYIN BAŞKAN YUSUF ZIYA YILMAZ BIRDE ÇİFTLIK CADESINDE ESNAFLARI ZIYARET EDINDE ESNAFIN KAPATIGINIZ CIFTLIK CADESININ ARACSIZ NE DURUMA DUŞTUKLERINE BAKINIZ 3 YIL OLMADAN DIŞ CEPELERIN NASIL DOKULDUGUNU GORUNUZ LUTFEN BUYUK BAŞKANSINIZ YA

Avatar
denizcan 2017-11-13 12:07:56

ATAKUM ADNAN MENDERES BULVARINDAKİ ESNAFLAR ÇOK MEMNUN,HAZİ
NE YERLERİNE ÖZEL MÜLKLERE PARKLARA CADDELERE KONDULAR SAHİP
LENDİLER.İNSANLARIN ELİNDE MAHKEME KARARINA RAĞMEN.