banner388

Samsun'da alışveriş merkezinden eşya çalan çocuk yakalandı

Samsun'da bir alışveriş merkezinden giyim eşyası çaldığı iddia edilen çocuk yakalandı.

Samsun'da alışveriş merkezinden eşya çalan çocuk yakalandı

Samsun'da bir alışveriş merkezinden giyim eşyası çaldığı iddia edilen çocuk yakalandı.

08 Mart 2020 Pazar 13:14
Samsun'da alışveriş merkezinden eşya çalan çocuk yakalandı


Giyim eşyası çaldığı iddia edilen 16 yaşındaki çocuk, polis tarafından gözaltına alındı. Samsun'un Canik ilçesindeki bir alışveriş merkezindeki giyim mağazasında meydana gelen olayda mağazadan giyim eşyası çaldığı iddia edilen Y.K.(16) Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Y.K. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.
 

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adinisenkoy 2020-03-08 16:55:19

İş aş yok tarim öldü fabrikalar kapandi sadece tüketiyorüz eyey

Avatar
Burak KyL 2020-03-09 09:21:13

adını sen koy sen nerde yaşıyorsun burda çalışamaya adam bulamıyoruz biz?? sanayide çırak yok berberde çırak yok lokantada ahçı yamağı çırak yok ? kafeler biraneler lokantalar dolu herkeste apple markalar hangi fabrika kapandı samsunda fabrika mı vardı olan fabrikadan malzeme alacak tırmı vardı o tırın gideceği yolmu vardı ? maksat ses çıksın dye gaz çıkarılmaz sonunda rezillik var!

Misafir Avatar
ayakkabı kutusundaki dolarlar 2020-03-09 14:09:30 @Burak KyL

konkordato ilan eden fabrikaları ne çabuk unuttunuz samsun'da da kapanan fabrikalar ve de işletmesinde küçültmeye giden işçi çıkartan firmalar olmuştur. çıraklık konusuna gelince patronlar önce sigorta yapsınlar ve işin tanımını koysunlar utanmasalar boğaz tokluğuna evlerindeki işleride yaptıracaklar. sana tek katıldığım konu kafelerin doluluğu ve apple marka telefonlar...

Beğenmedim! (0)