banner388

Samsun'da bakışma meselesi silahlı saldırıya dönüştü

Samsun'da bakışma meselesinden güpegündüz silahlı saldırı oldu.

Samsun'da bakışma meselesi silahlı saldırıya dönüştü

Samsun'da bakışma meselesinden güpegündüz silahlı saldırı oldu.

08 Mart 2020 Pazar 14:01
Samsun'da bakışma meselesi silahlı saldırıya dönüştü


Samsun'da bakışma meselesi yüzünden bir kişiyi silahla yaralayan şahıs, kendi arkadaşını da kazara vurdu. Saldırgan şahıs ve arkadaşı adliyeye sevk edildi. 
Samsun'un İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi 100. Yıl Bulvarında dün saat 14.45'te meydana gelen olayda SASKİ'de çalıştığı öğrenilen O.K. (31) sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Bacağından vurulan O.K., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken saldırgan olay yerinden kaçtı. 
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri silahlı saldırıyı düzenlediği iddia edilen B.A.'yı (26) olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Saldırgan S.Ü (30), Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sorgularının ardından B.A. ve S.Ü. bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KoÇaVaLı 2020-03-11 09:55:08

Kimse kimseyle sokakta orda burda göz teması kurmasın.Devir öyle bir devir oldu.Belki üzerinde silah bulunmaz ama bıçak muhakkak var.Silah alamayanların %95'inin üstünde bıçak var.Yani dışarda binlerce kasap var.Ona göre kimseyle sorun yaşamamak en iyisi...

Avatar
Kaya 2020-03-14 19:31:19

İdam edin gitsin