banner388

Samsun'da 10 bin eser sergileniyor

İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kültür Merkezi'nde 10 bin sanat eseri sergileniyor.

Samsun'da 10 bin eser sergileniyor

İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kültür Merkezi'nde 10 bin sanat eseri sergileniyor.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 17:29
Samsun'da 10 bin eser sergileniyor

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Yıldıray Çınar Kültür Merkezi'nde kursiyerlerin özenerek yaptığı 10 bin sanat eseri Yıldıray Çınar Kültür Merkezi bahçesinde sergileniyor. 


1 hafta sürecek olan serginin açılış törenine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Davut Erişgin, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar, Halk Eğitim Merkezi Şube Müdürleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Serginin açık süre içerisinde 3-6 yaş arası minik danscılar gösterileriyle renkli anlara sahne olacak. Atıl durumdaki malzemelerin sanat eserine dönüşmesi katılımcıların dikkatini çekerken protokol üyeleri plaketten yapılan koltuklarda oturdu. 


Başkan Tok yaptığı konuşmada "Yıldıray Çınar Kültür Merkezimizin yılsonu sergisinde bir birinden güzel ürünleri el emekleri ile oluşturan başta kursiyerlerimize ve sonrasında eğitmenlerimize ve tüm bu yoğun organizasyonu yıl boyunca planlayan Belediyemiz çalışanlarını gönülden kutluyorum. Bu hizmetlerin İlkadım'da bir gelenek olmasını sağlamak adına kültür faaliyetlerinin alt yapısında azami faaliyet gösteriyoruz. Şu an bu ürünlerin ortaya çıktığı Yıldıray Çınar Kültür Merkezimize yeni sınıflar ekleyerek şimdiki haline getirdik. Açılışını yakın bir zamanda gerçekleştirdiğimiz Derebahçe Sosyal Tesislerimiz de birçok kursumuzu faaliyete geçirdik ve son olarak Unkapanı Kültür Merkezimizi yeniden inşa ederek kültür merkezi, hanımlar yaşam merkezi ve düğün salonu ile İlkadımlı hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz. Yeni ve yenilenen kültür merkezlerimiz İlkadım'ı güzelleştiriyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.