banner388

Samsun’da o sahile mavi bayrak müjdesi

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı'ndan Samsun'a güzel haber geldi. Temizliği ve güzelliği ile dikkat çeken Terme sahilleri, mavi bayrak alarak tescillendi.

Samsun’da o sahile mavi bayrak müjdesi

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı'ndan Samsun'a güzel haber geldi. Temizliği ve güzelliği ile dikkat çeken Terme sahilleri, mavi bayrak alarak tescillendi.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 17:42
Samsun’da o sahile mavi bayrak müjdesi

Samsun Haber: Terme sahilleri, yaz aylarında ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. Temizliği ve güzelliği ile dikkat çeken Terme sahilleri, mavi bayrak alarak tescillendi. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, mavi bayrakla birlikte turizmde artış beklediklerini belirtti ve, “Terme sahilleri sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada tanınan, turizmin gözbebeği ve yerli, yabancı herkesin tercih edeceği bir turizm cenneti haline gelecek” ifadelerini kullandı.

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜÇEV) jürisi, Samsun Büyüykşehir Belediyesi’nin başvurusunu değerlendirdi ve Terme Miliç Tesislerine mavi bayrak tescili verdi. Terme Miliç tesislerinin uluslararası standartlarda olduğu tescillendi.


TERME GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR 


Terme Belediye Başkanı Şenol Kul mavi bayrak kararı ile ilgili olarak, “ Terme Miliç tesislerinin mavi bayrak almasından dolayı hem gururluyuz, hem de sevinçliyiz. Mavi Bayrak uluslararası standartlara sahip sahillere veriliyor. Terme her alanda gelişiyor. Samsun Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla Miliç sahillerimizi uluslararası standartlara kavuşturduk. Sahillerimizdeki standartları daha ileriye taşımak için gayretli çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

HAYIRLI OLSUN 


Başkan Kul, Terme’nin mavi bayrak alması için çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür etti. Kul, açıklamalarında Terme’nin mavi bayrakla birlikte önemli yerlere geleceğinin altını çizdi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdem 2017-05-09 08:42:10

Girişi kişi başı 5 TL.