banner388

Samsun Bowling Salonu halka açılıyor

Samsun İlkadım Bowling Salonu, 27 Kasım tarihi itibariyle vatandaşların kullanımına açılacak.

Samsun Bowling Salonu halka açılıyor

Samsun İlkadım Bowling Salonu, 27 Kasım tarihi itibariyle vatandaşların kullanımına açılacak.

22 Kasım 2017 Çarşamba 17:02
Samsun Bowling Salonu halka açılıyor

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Batıpark'ta 2017 İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları için yapılan Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise 3. en büyük bowling salonu olan İlkadım Bowling Salonu, 27 Kasım tarihinde halkın kullanımına açılacak.


27 Kasım cumartesi günü saat 12:30'da yapılacak olan resmi açılış törenin ardından vatandaşlar belli ücret karşılığında salonu kullanabilecek.


Açılış öncesinde Samsun'da görev yapan spor muhabirleri, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz'ın da katıldığı mini bir bowling turnuvası düzenledi.



Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, açılış öncesinde yapılan turnuvada yaptığı konuşmada, "Bu salonumuz Avrupa’nın en büyük bowling salonlarından birisi. Samsun’da görev yapan spor muhabirlerine de küçük bir turnuva düzenledik. 27 Kasım’da saat 13.30’da yapılacak açılış ile de halkımızın hizmetine açılacak. Halkımız 27 Kasım’dan sonra burada oyun oynayabilecek. Bowling salonunda 38 oyun yolu bulunuyor" ifadelerini kullandı.


Halka açılacak olan İlkadım Bowling Salonunda oyun seansı hafta içi 8, hafta sonu ise 10 TL olacak.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBowling
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halktan Biri 2017-11-23 11:16:25

Halkın parası yapılan bir tesis de oyun ücreti 10 TL olacak öylemi, Samsun piazza AVM'de de 10 TL , bu ücreti kim neye göre alacak Hazine arazisi üzerine yapılan bu yapının hemde halkın parası ile halka hizmet vermesi gerekiyorken belli bir ücret alırsın elektiriği temizliği bakımı için oda olsa olsa 4-5 TL eder , bu fiyat düzelmesse Samsun Valiliğine ve Gençlik ve Spor Bakanlığına ayrıca E-Devlet üzerinden Bimer ve Cumhurbaşkanlığına dilekçe vereceğim , duyarlı vatandaşlarımızdan da aynı tepkiyi vermelerini istiyorum.