banner388

Samsun'a dev çiftlik! 

Ertürk İnşaat Samsun'daki yatırımlarına devam ediyor. Samsun Valisi Osman Kaymak, Ertürk İnşaat tarafından Çarşamba ilçesinde inşa edilen besi çiftliğini ziyaret etti.

Samsun'a dev çiftlik! 

Ertürk İnşaat Samsun'daki yatırımlarına devam ediyor. Samsun Valisi Osman Kaymak, Ertürk İnşaat tarafından Çarşamba ilçesinde inşa edilen besi çiftliğini ziyaret etti.

22 Ekim 2018 Pazartesi 12:12
Samsun'a dev çiftlik! 

Samsun Valisi Osman Kaymak, Ertürk İnşaat A.Ş tarafından Çarşamba Belediyesi besi bölgesinde yapılan çiftliği ziyaret etti.

Samsun Valisi Osman Kaymak, Çarşamba Belediyesi besi bölgesinde Ertürk İnşaat A.Ş tarafından yapılan besi çiftliğinde incelemelerde bulundu. Kaymak, besi çiftliğini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın da hazır bulunduğu toplantıda üretenin her zaman kazanacağı söyleyen Kaymak, tesislerin Samsun'a ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

YEREL ET AÇIĞI KAPANACAK

Ertürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ertürk; 'Besi çiftliğimiz de 2000 baş hayvan bulunacak ve yerel et noktasında Samsun'da önemli bir açığı kapatacak. Şirketlerimiz bünyesinde inşaat, restaurant ve besi çiftliği projesi var. Samsun'a istihdam konusunda da ciddi bir hizmet veriyoruz. Aynı şekilde çalışmalarımız devam edecek' diye konuştu.

KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIKTIR

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise yatırım yapmak isteyen iş insanlarının her zaman yanında olduklarını belirterek, 'Bizim belediye olarak görevimiz yatırımcılara kucak açmak, yer temin etmek ve ilçemize hem yatırım hem de istihdam sağlamak. Bu besi çiftliğimiz bu anlamda ilçemizde önemli bir istihdam açığını kapatacak.' şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHMET 2018-10-22 14:46:05

tabiki teşvikler devletten bedavaya zengin çiftlik kursun ne güzel hayat yola devam şimdiye kadar neden yapmamışlar o çiftlikleri acaba

Avatar
Muzo 2018-10-22 18:11:58

Umarım diğer firmaların ürünlerinden den ucuz olur ..40 dj Lil yoldan gelip fiyat yüksek olacaksa hiç bu işe girmesi ler..

Avatar
savaş 2018-10-23 09:35:58

HEr bababyiğitin harcı değil. Meyva veren ağaç taşlanır misali.üreten insan herşeyi hakeden insandır.
Başarılarınızın devamını dilerim

Avatar
Levent Ertürk 2018-10-23 10:12:23

Ahmet Bey öncelikle ülkemizde üretim işletmesi yapanları devlet büyüklerimiz taktir etmektedir. Kaldı ki devletin bu konuda destekleri de vardır. Benim yaptığım işletme tamamiyle öz kaynak yapılmış bir tek kuruş devlet desteği alınmamıştır. Eğer iddianızı ispat ederseniz ben o çiftliği size bedelsiz olarak devredeceğim. Beni ve yaptığım projeyi tanımadan lütfen eleştirmeyelim. Biz yatırımcılar olarak taşın altına gövdemizi koyduk sizde bize destek olun lütfen saygılar.

Avatar
Merve Topal 2018-10-23 17:47:42

Devlet teşviki almadan, böyle bir zaman da böyle bir dönemde bu işi yapabiliyor ise bizlere de cesaretinden dolayı eleştirmek değil tebrik etmek düşer.

Avatar
Süleyman kaptan 2018-10-23 17:48:24

Bu ekonemi dar bogazdayken Erturk inş aş nin böyle bir yatirim yapmasini tebrik ediyoruz

Avatar
Arife 2018-10-23 17:48:33

Devlet teşviki almadan boyle bir zamanda üretime katkı verenlere destek vermek ve tebrik etmek gerekir,tebrikler

Avatar
Hakan 2018-10-23 17:48:35

Ulkenin ekonomik acidan krizde oldugu şu gunlerde devlet tesvigi almadan yatirim yapan yatirimciyi elestirmek yerine tebrik etmek gerekir.