banner388

7 aylık bebekten acı haber

Amasya'da otomobil ırmağa uçtuğu kaza 7 aylık bebek hayatını kaybetti.

7 aylık bebekten acı haber

Amasya'da otomobil ırmağa uçtuğu kaza 7 aylık bebek hayatını kaybetti.

22 Ekim 2018 Pazartesi 12:17
7 aylık bebekten acı haber

Samsun Haber-Amasya'da 2 aracın çarpışması sonucunda Yeşilırmak'a uçmasıyla ters dönen araçın içinden anne, baba ve 7 aylık bebekleri bir vatandaş tarafından kurtarıldı. 7 aylık bebek Samsun'da tedavi gördüğü hastanede hayata tutunamadı.

Amasya'nın Kurtboğan Köprüsü mevkisinde meydana gelen kazayla ilgili edinilen bilgilere göre A.K. hakimiyetindeki 55 DG 760 plakalı otomobil ile M.G.'nin idaresindeki 19 AH 049 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile birlikte 19 plakalı araç ırmağa uçarak ters döndü. 

Kazada yaralanan M.G., S.G. ve 7 aylık kızları E.B.G. yoldan geçen ekmekçi M.K. tarafından kurtarıldı. Ağır yaralanan aile Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, 7 aylık bebek Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. 7 aylık bebek Samsun'da yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.