banner388

Samsun'a 75 milyon TL'lik yatırım: 350 kişi istihdam edilecek

Gemikaya Holding Arkoz Gazbeton tarafından Samsun'da yapılacak 75 milyon TL'lik yatırımla 350 kişi istihdam edilecek.

Samsun'a 75 milyon TL'lik yatırım: 350 kişi istihdam edilecek

Gemikaya Holding Arkoz Gazbeton tarafından Samsun'da yapılacak 75 milyon TL'lik yatırımla 350 kişi istihdam edilecek.

18 Ocak 2018 Perşembe 12:27
Samsun'a 75 milyon TL'lik yatırım: 350 kişi istihdam edilecek

Samsun haber - Samsun'un Havza ilçesine üretim tesisi kuracak olan Gemikaya Holding Arkoz Gazbeton yetkilileri, ilçede Havza OSB'de incelemelerde bulundu.


Daha sonra Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza TSO Başkanı Erkan Acar Gemikaya Holding CEO'su Murat Avcı ve holding yetkilileri Samsun Valisi Osman Kaymak'ı ziyaret etti.

75 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Gemikaya Holding CEO'su Murat Avcı yaptığı açıklamada, "Demiryolu bağlantısı, karayolu ve deniz yoluna yakınlığı ile Havza OSB yatırım için çok uygun. İnşallah 75 milyon liralık bir yatırım planlamaktayız ve kurulacak fabrikamızda 350 kişi istihdam edilecek. Önümüzdeki hafta içerisinde yet tahsisi için başvurumuzu yapacağız ve bir yıl gibi bir sürede faaliyete geçeceğiz" dedi.

“HERKESE KAPIMIZ AÇIK”

Yapılacak yatırım için her türlü desteği vereceklerini söyleyen Havza TSO Başkanı Erkan Acar, "Amacımız Havzamıza yatırım kazandırmak. Yatırım için ilçemize gelen herkese kapımız açık ve elimizden gelen imkanı sağlayacağız" diye konuştu.

350 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Kurulacak tesiste 350 kişinin istihdam edileceğini belirten Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "İnşallah burada yapılacak yatırımlar ile ilçemizde istihdam sorunu kalmayacak. Havza Belediyesi olarak ilçemize gelecek her yatırımcıya kapımız açık. Havza OSB sunduğu imkanlar ile yatırımcıların gözbebeği ve öncelikli tercihleri arasında yer almakta" şeklinde ifade etti.

“TÜM DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, "İlçedeki istihdam sorunun çözülmesi için OSB'nin bir an evvel hayata geçmesi çok önemli. Bunun içinde sizin gibi girişimci ve yatırımcılara ihtiyacımız var. Bizler OSB'ye gelecek yatırımcılarımızın yanında olacağız ve elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. İnşallah yatırınız öncelikle ülkemize, bölgemize ve sizlere hayırlı olur" diye ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.