banner388

Deniz Ceylan ve boşandığı eşi arasında gerginlik

Samsun'da boşandığı eşinden tehdit aldığını iddia eden Deniz Ceylan ve boşandığı eşi arasında Samsun Adliyesi önünde gerginlik yaşandı.

Deniz Ceylan ve boşandığı eşi arasında gerginlik

Samsun'da boşandığı eşinden tehdit aldığını iddia eden Deniz Ceylan ve boşandığı eşi arasında Samsun Adliyesi önünde gerginlik yaşandı.

18 Ocak 2018 Perşembe 12:44
Deniz Ceylan ve boşandığı eşi arasında gerginlik

Samsun haber - Samsun'da 1 buçuk ay evli kalan ve kocasından boşanan Deniz Ceylan, ölüm tehditleri aldığını iddia ederek sosyal medyadan yardım çağrısında bulunmuştu. Evden dışarı adım atamadığını iddia eden 36 yaşındaki Deniz Ceylan geçtiğimiz aylarda Türkiye gündemine oturdu.

Deniz Ceylan ve boşandığı eşi İlker Lazoğlu arasında 'koruma tedbirinin ihlali' davası bugün görülmeye başlandı. Samsun Adliyesi önünde Deniz Ceylan ve Kadın Dayanışması adı altında bir grup kadın basın açıklaması yapmak istedi.

Bu sırada Deniz Ceylan'ın boşandığı eşi İlker Lazoğlu Samsun Adliyesi önüne gelerek "Asıl mağdur olan benim. Asıl beni çekin" diyerek gazetecilere seslendi.

Basın açıklamasına katılan katınlar, Deniz Ceylan'ın babası Engin Ceylan ile İlker Lazoğlu arasında arbede yaşandı.

Polis araya girerek tarafları ayırırken, İlker Lazoğlu basın açıklaması yapılan yerden uzaklaştırıldı.


 

Son Güncelleme: 18.01.2018 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2018-01-18 20:36:53

Bu adam nasıl oluyor da elini kolunu sallayarak geziyor. Bu kadar yazılanın üstüne hangi cesaretle adliye bahçesinde olay çıkarıyor. Göz yuman birileri var herhalde

Avatar
Ilker lazoglu 2018-01-20 01:08:11

Hasan bey özür diliyorum ama yazılanlarla yaşananlar çok farklı Allahım biliyorki ben yanlış yapmadım tek yanlışım buna inanıp hayatıma aldım ve ben ona bişey yapmadım olaylar hep iftira egerki bişey yaptigimi ispatlasın elinde bi delille çıksın boynum kıldan ince fakat dünkü olay bile benim üzerin e bi komploydu çünkü ben istanbuldayım benim burda olmadığım için atıp tutacaklardı ben şükür olsun yetiştim ve oyunu bozdum yargılarken birdaha düşünün lutfen benim bi geçmişim ve çocukların var Allah işini bilir ben Allahım biraktim