banner388

Samsun'a 23 Nisan müjdesi

TRT uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Samsun'da yapılacak. Dünyanın 41 ülkesinden 8 bin çocuk Samsun'a gelecek.

Samsun'a 23 Nisan müjdesi

TRT uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Samsun'da yapılacak. Dünyanın 41 ülkesinden 8 bin çocuk Samsun'a gelecek.

15 Kasım 2018 Perşembe 17:07
Samsun'a 23 Nisan müjdesi

1979’dan bu yana düzenlenen TRT uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne 2019 yılında Samsun ev sahipliği yapacak. Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan KATİD Başkanı Murat Toktaş, "1979 yılından bu güne devam eden bu organizasyonla 41 ülkeden 8 bin çocuk şehrimize gelecek. Şenliğin Samsun’da yapılacak olmasının turizm anlamında şehrimize çok büyük hareketlilik sağlayacak, Samsun’un bilinirliğini artıracak.  Ayrıca her yıl bu organizasyonu onlarca ülke canlı olarak yayınlıyor. İşitme engelliler olimpiyatından sonraki en 2. büyük organizasyona ev sahipliği yapmak şehrin imajını parlatacaktır” dedi.

Vali Kaymak'a teşekkür


15-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan organizasyondan 2-3 gün çocuklar Samsun'a gelecekler. Dünyanın dört bir yanından gelecek olan bu çocuklar Samsun’daki ailelerin yanlarında kalacaklar. Samsun turizmine büyük bir katkı sağlayacak olan bu organizasyon hakkında bilgi veren Toktaş, "Onlarla birlikte gelen heyetler ve basın şehirdeki otelleri kullanacaklar. Tanıtım anlamında olduğu gibi turizm anlamındada büyük katkı sağlayacak. Tüm konuk ülke çocuklarının özel tema ve koreografilerle gösterilerini sunacakları “Gala Özel” programı içinde etkileyici, görsel ve işitsel birçok şovlar olacak. Bu önemli organizasyonu şehrimize kazandıran emeği geçen başta sayın valimiz Osman Kaymak olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim" diye konuştu. 


 

Son Güncelleme: 15.11.2018 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.