banner388

Şampiyon coşkuyla karşılandı

Gençler Grekoromen Balkan Şampiyonası’nda 97 kiloda altın madalya kazanan Samsunlu Hasan Çevik, memleketinde coşku ile karşılandı.

Şampiyon coşkuyla karşılandı

Gençler Grekoromen Balkan Şampiyonası’nda 97 kiloda altın madalya kazanan Samsunlu Hasan Çevik, memleketinde coşku ile karşılandı.

08 Kasım 2018 Perşembe 00:38
Şampiyon coşkuyla karşılandı

Samsun Haber-Gençler Grekoromen Balkan Şampiyonası, Arnavutluk’un Başkenti Tiran'da gerçekleştirildi. Samsunlu Hasan Çevik 97 kiloda altına madalya sahibi oldu. Çevik baba ocağı Yakakent ilçesinde davul ve zurnalarla coşkuyla karşılandı.

Üstü açık kamyonete bindirilen şampiyon güreşçi Hasan Çevik, 300 araçlık konvoyla Yakakent'e girdi. Vatandaşlar tarafından da coşkuyla karşılanan Balkan Şampiyonu için Yakakent Meydanı'nda tören düzenlendi. Burada düzenlenen törende Balkan Şampiyonunun öz geçmişi okundu. 

Balkan Şampiyonu Hasan Çevik ise, "Öncelikle buraya gelen Yakakent halkına teşekkür ederim. Yakakent'in evladıyım. Bu gururu yaşattığım için ne mutlu bana. Gerçekten çok heyecanlıyım. Bu kadar çok şey beklemiyordum. Benim üzerimde emeği olan başta beden eğitim öğretmenim Yakakent Spor Kulübü Başkanı Samet Kızılkan hocam, antrenörlerim Doğan Önder ve Murat Keskin hocama sonsuz teşekkürler ediyorum. İnşallah bundan sonra Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonalarında milli mayoyu giyip ülkemi gururlandırmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından şampiyon sporcuya Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, kulüp yöneticileri ve vatandaşlar tarafından hediyeler verildi. Meydanda yapılan törenin ardından Hasan Çevik, İlçe Kaymakamı Bahar Kaya’yı ziyaret etti.  
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elli5 2018-11-08 09:50:05

Helal olsun kardeşime