banner388

Samsun'da faciadan dönüldü: 7 yaralı

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında faciadan dönüldü. İki aracın çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.

Samsun'da faciadan dönüldü: 7 yaralı

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında faciadan dönüldü. İki aracın çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.

08 Kasım 2018 Perşembe 08:56
Samsun'da faciadan dönüldü: 7 yaralı

Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesine giden E.Ö. idaresindeki 55 SY 424 plakalı otomobil ile sürücüsü henüz belirlenemeyen 55 AOH 16 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada sürücü E.Ö, otomobilde yolcu olarak bulunan E.K., B.S., E.A. ile diğer araçta bulunan İ.A., E.T. ve M.A. yaralandı. Yaralılar kaza yerine sağlık ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesi ve Bafra'da bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Olay sonrası hafif ticari aracın sürücüsünü tespit etmek için çalışma başlatan İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri ve olay yeri ekipleri sürücü bölümünde camdan saç örnekleri aldı. Kaza yapan araçlar ise çekici ile otoparka kaldırıldı. 

Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Can 2018-11-08 11:04:38

Arkadaş yola bakar mısın kamera harici ışık tutacak hiç birşey yok yol kapkaranlık merkezde bile halen daha karanlık olan yerler var ne yapıyor bu belediye anlamadım

Misafir Avatar
Can 2018-11-09 00:44:41 @Can

Farlarım açık gidiyorum fakat yol aydınlatma ve ikazların olmadığından bahsediyorum kayıp kaçak şu bu derken elektrik faturasını 2 kere ödüyor vatandaş vergilerle ayriyeten dediğin bekçiler atakum sahilinde şurda burda kafalarına göre kimlik şu bu sorguluyolar kolay değil onlar için öyle yerlere gitmeye

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
murat 2018-11-08 13:33:57 @Can

sen gece farların kapalımı gidiyosun? denilen yer alkolcüler mekanı olmuş dünya kadar bekçi aldılar 1 tane yok

Beğenmedim! (0)