banner388

Rektör'den Veda Mesajı

 Samsun'un Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü olan Prof. Dr. Hüseyin Akan, görevinin bugün sona ermesi sebebi ile veda mesajı yayınladı.

Rektör'den Veda Mesajı

 Samsun'un Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü olan Prof. Dr. Hüseyin Akan, görevinin bugün sona ermesi sebebi ile veda mesajı yayınladı.

05 Ağustos 2016 Cuma 11:21
Rektör'den Veda Mesajı

Samsun'un Ondokuz Mayıs Üniversitesinin İki dönemdir OMÜ Rektörlüğü görevini yapan Prof. Dr. Hüseyin Akan yayımladığı mesajda, “Değerli medya yöneticileri, 2008-2016 seneleri arasında üniversitemizin gelişmeleri, iyileşmeleri, ilerlemesi ve başarılarının kamuoyuna duyurulmasında yapmış olduğunuz çok önemli katkılarınızdan dolayı üniversitemiz ve kendi şahsım adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) Samsun'un en değerli markası ve değeri olduğu için bugünlere kadar sizlerinde takdir ettiği gibi, duyarlı davranışınız bugünden sonra da devam edeceğine inanıyorum. Özellikle de basın ahlakı ile Samsun'un yararı i,le ilgili hassasiyetiniz çok değerlidir. Şahsınıza ve bütün çalışanlarınıza teker teker teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

Son Güncelleme: 05.08.2016 11:40
Anahtar Kelimeler:
SivasGürün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2016-08-05 12:03:51

Seni Allah a havale ediyorum
Onun bunun lafıyla konusunu bile bilmedigin olaylarda karar verdin
Yazık Ölümlü dünya diğer tarafta görüşmek üzereee
Allah seni.....

Avatar
Yanlız adam 2016-08-05 13:41:42

Sen o koltuk için millete yapmadın kalmadı işçileri personeli ezdin geçtin koltuğu da al git evde oturursun buarada hakkımıda helal etmiyorum sana dünya ahiret bigün hesaplaşırız dünyanın öbür tarafıda var

Avatar
Derviş 2016-08-08 12:24:01

Git. Arkana dahi bakma. Git.