banner388

Tesla'dan Önemli Proje

Tesla düzenlenen toplantıda ve CEO Elon Musk şirketin gelecek planlarına ilişkin konuşma yaptı.

Tesla'dan Önemli Proje

Tesla düzenlenen toplantıda ve CEO Elon Musk şirketin gelecek planlarına ilişkin konuşma yaptı.

05 Ağustos 2016 Cuma 11:20
Tesla'dan Önemli Proje

Yakın zamanda yaptığ açıklamada elektrik ile çalışan tır ile minübüs yapmayı  planınıbelirten Tesla, Musk yapılan açıklamalara göre 2017 ‘nin ortalarına doğu yeni araçlarını tanıtıma sunulması bekleniyor

Önemlii Açıklamalar 

2017’nin ortalarına doğru tanıtılması beklenen ve üretime geçildikden sonra da önemli planlarına geçileceğini belirten Musk, güncellenen Master Planı’na göre 2017 son aylarında üretim yapılması bekleniyor.2006 yılında duyulan Master Plan’ı hedeflerini bu zamana kadar sürekli yenilemekte ve ilk kez bu kadar hedefe yakın.
Önümüzdeki sene şirket orta gelirli ailelere hitap eden Model 3 isimli aracın üretimine başlayacak.Bunun başlangıcında ise konuşan bir kombakt bir SUV modeli bulunmakta.Fakat bu model hakkında bilgiler çok az.
 
Son Güncelleme: 05.08.2016 11:32
Anahtar Kelimeler:
TırMinübüsTesla
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.