banner388

Ramazan bereketi çarşı pazara yansıdı

Ramazan ayında çarşı ve pazarda hareketlilik başladı. Esnaf, artan satışlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ramazan bereketi çarşı pazara yansıdı

Ramazan ayında çarşı ve pazarda hareketlilik başladı. Esnaf, artan satışlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 13:24
Ramazan bereketi çarşı pazara yansıdı

Samsun Haber - Ramazan ayının gelmesi ile birlikte çarşı pazarda bulunan esnafın yüzü güldü. Ramazan'da iftar ve sahur alışverişi yapan vatandaşlar, çarşı pazarı canlandırdı. Yaşanan hareketlilikten memnun olan esnaf, Ramazan bereketinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

"İŞLER İYİ"

Ramazan'da işlerin açıldığını belirten tavukçu Hüseyin Kanca, "Allah'ımıza şükürler olsun işler on numara. Her şey güzel, her şey yolunda. Ramazan bereketiyle geldi. Çok şükür, vatandaşlar alıyor. Satışlar diğer günlerin iki katı" dedi.


"RAMAZAN BEREKETLİ GEÇİYOR"

Manav Süleyman Taşdemir Ramazan'da fiyatlarda artış olmadığını söyledi. Taşdemir, "Sebze meyve fiyatları normal. Domates bir ara yükselmişti ama şimdi o da düştü. Ramazan'ın gelmesiyle işlerimiz biraz daha canlandı. Karadeniz insanı Ramazan konusunda diğer bölgelere göre biraz daha hassas. İşlerimiz iyi çok şükür. Ramazan bereketli geçiyor" ifadelerini kullandı.


"HAREKETLİLİK RAMAZAN'DAN ÖNCE BAŞLADI"

Kuruyemişçi Salih Cankurt ise, Ramazanda işlerinin açıldığını belirterek, "Ramazan'dan bir kaç gün önce hareketlilik başladı. Şimdi iyi gidiyor fakat Ramazan ortalarına doğru normale dönmeye başlar. Ramazan Bayramı öncesinde de tekrar bir hareketlenme başlar" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunRamazan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.