banner388

Osman Genç müdürlerle toplantı yaptı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç 13 yıldır düzenli olarak yaptığı müdürler toplantısına devam ediyor.

Osman Genç müdürlerle toplantı yaptı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç 13 yıldır düzenli olarak yaptığı müdürler toplantısına devam ediyor.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 16:50
Osman Genç müdürlerle toplantı yaptı

Samsun haber - Canik Belediye Başkanı Osman Genç 13 yıldır her hafta başı müdürlerle toplantı yapıyor. Başkan Yardımcısı ve Birim Müdürleri yapılan toplantıda gündem maddeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuluyor. Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri projeler hakkında sunum yağarak Başkan Osman Genç’e bilgi veriyor.


Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Biz başarının ekip işi olduğuna ve planlı çalışmaya bağlı olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle 13 yıldır aralıksız her hafta başında gerçekleştirdiğimiz toplantılarda önceki hafta içinde bulunduğumuz hafta yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirerek, işlerin düzenli bir şekilde yürümesini sağlıyoruz. Belediyecilik halka hizmet yeridir ve halka en yakın kurumdur. Halkımıza hizmet verirken bunun belli bir tertip ve düzen içerisinde gerçekleşmesi şart. Bu yönde 13 yıldır asla taviz vermediğimiz konulardan birisi her hafta düzenli olarak yaptığımız Müdürler Toplantısı'dır" dedi. 

Başkan Genç, "Her hafta gerçekleştirdiğimiz Haftalık Değerlendirme Toplantıları sayesinde, yaptığımız çalışmaların ne aşamada olduğunu görmemizin yanında, hem fikir alışverişinde bulunuyoruz hem de Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerimizle yapacak olduğumuz çalışmaları paylaşıyoruz. Böylece ilçemizde planlı bir gelişim ve dönüşüm sağlıyoruz. Bugüne kadar Canik'te eğitim, kültür, sanat, spor, sağlık, ticaret, kentsel dönüşüm gibi yaşama dair her çalışmanın altında yaptığımız bu toplantılar vardır" diye ifade etti.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.