banner388

OMÜ’den teröre lanet

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi, Hakkari’de meydana gelen terör saldırısını kınadı.

OMÜ’den teröre lanet

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi, Hakkari’de meydana gelen terör saldırısını kınadı.

06 Kasım 2017 Pazartesi 16:07
OMÜ’den teröre lanet

Samsun haber - Yaşam Merkezi önünde “Terörü Lanetliyoruz” Al Bayrağını Sen de Gel!” başlığıyla protesto yapıldı Programa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul, dekanlar, öğretim üyeleri, daire başkanları ile OMÜ personeli ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul bir basın açıklaması yaptı. Oğul, “Ey o düşmanlar ve yandaşlar biliniz ki Aziz Türk milleti tarihi boyunca zalime boyun eğmemiş, diz çökmemiş ve zulme göz yummamıştır. Üç beş çapulcuya, hayalî paçavralara, fitne fesatlara fırsat vermeyecek olan milletimiz her ferdi ile şüheda kanıyla sulanmış al bayrağımızı dalgalandırmak için cana minnet demeyerek can vermeye hazırdır. Bu kutlu yürüyüşün ruhunu Malazgirt Ovası’ndan, İstanbul surlarından, geçilmez Çanakkale’den, Allahuekber Dağları’ndan, sıcak ve karanlık Temmuz gecesinden, her defasında etrafı demir prangalarla örülmeye çalışılmasına rağmen tüm zincirleri paramparça ederek insanlık ve adalet için bizler var olacağız diyen atalarından almaktadır.” Dedi.

OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul basın açıklamasını “Şanlı bayrağımızı ilelebet hür kılmak için helal kanları bu topraklarla yoğrulan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, gazilerimize sağlık ve sıhhatli ömürler diliyorum. Terörü OMÜ olarak lanetliyoruz.” Diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.