banner388

O Şoför Samsunlu Çıktı! İşte İfadesi

Dün İstanbul Acıbadem'de bir yolcunun şemsiye ile saldırdığı metrobüsün sürücüsü Samsunlu çıktı. İşte o şoförün ifadesi...

O Şoför Samsunlu Çıktı! İşte İfadesi

Dün İstanbul Acıbadem'de bir yolcunun şemsiye ile saldırdığı metrobüsün sürücüsü Samsunlu çıktı. İşte o şoförün ifadesi...

24 Eylül 2016 Cumartesi 13:19
O Şoför Samsunlu Çıktı! İşte İfadesi

Dün İstanbul’da meydana gelen ve Türkiye’nin gündemine oturan metrobüs kazasında metrobüsün sürücüsü Samsun Vezirköprülü Recai Türkoğlu olay anına yaşadıklarını anlattı.

İşte Recai Türkoğlu'nun ifadesi:

"Saat 07.35'te Avcılar'dan Söğütlüçeşme istikametine sefere başlam ve saat 08.25'te Acıbadem durağında 5-6 metrobüs vardı. Bu nedenle durağa yanaşamadım ve yolcu güvenliği açısından kapıları açmadım. Bu esnada dışarıdaki yolcular duraktan araca binmeye çalışıyorlardı ve benden kapıları açmasını istediler. Ben de elimle durağı işaret ederek, oraya geçmelerini işaret ettim. Bu esnada eşgalini tam olarak hatırlayamadığım 1,75 boylarında esmer, gri montlu bir erkek şahıs bana, 'Açacaksın kapıları, millet para veriyor neden açmıyorsun?' diye seslendi, ben de yolcu güvenliği açısından durağa yaklaşmadan kapının açılmaması gerektiğini söyledim. Bunun üzerine şahıs üzerime yürüdü ve metrobüste bulunan vatandaşlar şahsı uzaklaştırdı. Olayın durulduğunu, bittiğini düşünüp yola devam ettim, ancak araçlar yaklaşık 100 metre ilerledikten sonra şahıs bir anda elindeki koyu renkli şemsiyesiyle burnuma vurdu. Bunun üzerine ayağa kalkmaya çalıştım, ancak yüzüme vurduğu şemsiyenin etkisiyle dengemi kaybedip otobüste koridora düştüm. Sonrasını hatırlamıyorum. Yolcu ile aramızda herhangi bir küfürleşme olmadı ama şahıs hatırlayamadığım tehditlerde bulunup, bana sürekli saldırgan bir tutum sergiliyordu. Bu olayla ilgili beni darbeden ve kaza yapmama neden olan şahıstan davacı ve şikayetçiyim ve uzlaşmak istemiyorum."

Yaşanan bu kazada 11 kişi yaralandı, şoföre şemsiyeyle saldırarak kazaya neden olan zanlı Murat A., savcılık sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Son Güncelleme: 24.09.2016 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.