banner388

Samsun Tanıtım Günleri'ne Başbakan Da Katılılacak

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, 9. Samsun Tanıtım Günleri'ne Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağını açıkladı.

Samsun Tanıtım Günleri'ne Başbakan Da Katılılacak

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, 9. Samsun Tanıtım Günleri'ne Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağını açıkladı.

24 Eylül 2016 Cumartesi 13:37
Samsun Tanıtım Günleri'ne Başbakan Da Katılılacak

18-24 Ekim tarihlerinde İstanbul Maltepe’deki sahil miting alanında 9. Samsun Tanıtım Günleri yapılacak. Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, yapılacak olan bu büyük organizasyona Başbakan Yıldırım’ın katılmasının kesin gibi olduğunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise katılmasını umduklarını ifade etti.

Baş, “Amacımız birlik ve beraberliğimizi tüm Türkiye’ye göstermek ve değerlerimizi tanıtmak. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın önderliğinde, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 17 ilçe belediyemizle birlikte 1.5 milyon katılımcı beklediğimiz bu programımızı gerçekleştireceğiz. Burada Samsun’un örf, adet, renkleri ve turizmi gibi değişik yöndeki özellikleri tanıtılacak ve Samsun’un değerleri olan Yıldıray Çınar, Neyzen Teyfik, Yaşar Doğu ve Ali Fuat Başgil’i de anacağız. SADEF olarak herkese aynı uzaklıkta ve yakınlıktayız, bütün siyasetçileri seviyoruz ve siyaset üstü bir kurumuz. Başbakanımızı programımıza davet ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı alanımızda görmek istiyoruz ve bununla ilgili çalışmayı Gençlik ve Spor Bakanımız yapıyor. 4 gün boyunca sürecek olan etkinliğimiz canlı yayınlanacak ve Cuma günü resmi kurdelemiz kesilecek, inşallah Başbakanımız da bize katılacak."

İş dünyası ve iş adamlarından da destek beklediklerini vurgulayan Baş, “Hiç kimseden bir şikayetimiz yok, ancak iş dünyası noktasında eksiklerimiz var. İş dünyasının katılmasıyla alakalı olarak hem valimizden hem de Büyükşehir Belediye Başkanımızdan yardım istedik, inşallah onlar da bizlere destek verir ve katılırlar” dedi.
 

Son Güncelleme: 24.09.2016 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.