banner388

Mustafa Demir: Avcılık engellenemez

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Mustafa Demir, avcılarla bir araya geldi.

Mustafa Demir: Avcılık engellenemez

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Mustafa Demir, avcılarla bir araya geldi.

27 Şubat 2019 Çarşamba 18:58
Mustafa Demir: Avcılık engellenemez

Avcılarla bir araya gelen Mustafa Demir, sorunlarının çözüleceğini dile getirdi.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, avcılarla bir araya geldi. Demir, "Avcılık engellenemez. Mağduriyetleriniz giderilecek" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Levent Levent ve AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ile birlikte Karadeniz Av Yaban Hayatı Avcılık Federasyonu'nun konuğu oldu. Federasyon Başkanı Mustafa Sezer ve üyelerin katıldığı programda Mustafa Demir, büyükşehir belediye başkanlığı yolunda avcılardan desteklerini istedi.

BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ

Konuşmasına, 'Avcılık' sektöründeki sorunları bildiğini belirterek başlayan Mustafa Demir, "Sizin mağduriyet diye ifade ettiğiniz herhangi bir şeyin hayvan hakları ve hukukunun korunmasıyla çatışmadığını düşünüyorum. Yaratılmış olan canlıların korunması yaratanın bizim omuzlarımıza vermiş olduğu bir sorumluluktur. Burada bir art niyetiniz olmadığına göre bu meseleyi seçimden sonra oturup sizinle konuşacağız, oturup beraber karar vereceğiz" sözcüklerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adil yildirim 2019-02-28 03:11:14

avcilarla politikacilarin ortak yonu atmak...secimlerden sonra vaktin cok olacak..avcilarla iliskini koparma...

Avatar
caner yilmaz 2019-02-28 05:31:33

at ma kta ustunuze yok..avcilar bir politikacilar 3

Avatar
Kadir 2019-02-28 10:41:04

Sorunlari cozmeye yakin zamanda basladiniz zaten. Kürk ten alinan vergiyi %20 den %0 a düsürmüssünüz. Artik oyu Bülent Ersoy dan alirsin.

Avatar
kalem34 2019-02-27 22:17:54

havada uçan kuşa kast etmek , mermi atmak namussuz , haysiyetsiz, insanlık dışı bir şeydir. ne toplanyorsunuz, ne çözeceksiniz ,

Avatar
Yusuf Ziya Akdemir 2019-02-28 00:25:37

Bu adam Samsun’a ne kazandırdı? Haber yapıyorsunuz yorum kısmını kapatıyorsunuz bırakın bu yancılık işlerini siz haber yapın kararı okuyan versin uygulamanızı sileceğim telefondan o habere yazamadığım için buraya yazıyorum

Avatar
samsun 2019-02-28 08:45:49

"Mustafa Demir'in bakanlık yaptığı dönemde Samsun'a kazandırdıkları" adlı haberi neden yoruma kapattınız?

Avatar
Ramazan Küçükoğlu 2019-02-27 22:52:18

Avcılık tabii ki engelenemez Türk Milleti avcı millettir göçebe çağlardan beri

Avatar
GERÇEK SAMSUNLU 2019-02-28 13:09:05

Türkiye deki bütün sorunlar bitti de Göçmen ördeğin peşine mi düştüler. Avcılar bu ülkenin gizli askerleridir. Allah göstermesin herhangi bir durum olsa ülkemizi savunmak için Avcılar meydanlara polisten de jandarmadan da önce çıkarlar. Vatandaşın stres atmaya da ihtiyacı var, av merakı olan insanlar kahveye mi gitsinler meyhaneye mi gitsinler. Av sporu engellenemez.