banner388

Mmo Havalimanına Yapılan Terör Saldırısını Lanetledi

Atatürk Havalimanı’nda yapılmış olan saldırıyı Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan lanetledi.

Mmo Havalimanına Yapılan Terör Saldırısını Lanetledi

Atatürk Havalimanı’nda yapılmış olan saldırıyı Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan lanetledi.

29 Haziran 2016 Çarşamba 16:24
Mmo Havalimanına Yapılan Terör Saldırısını  Lanetledi

Dün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı’nda yapılmış olan saldırıyı Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan lanetleyerek, 34 yıl sonra bir havalimanına yurt dışı kaynaklı terörist saldırının sivil insanlara hedef olarak alınarak yapıldığını söyledi.

Havalimanındaki saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen MMO Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, “Dün Atatürk Havalimanımızda sivil vatandaşlarımıza yönelik yapılan hain saldırıda 41 kişi yaşamını yitirmiş, 239 kişi yaralanmıştır. Yine dün Güneydoğu bölgemizde bölücü terör örgütüne karşı gerçekleştirilen operasyonlarda 3 güvenlik görevlimiz şehit olmuş ve beraberinde yaralılarımız vardır. Terör saldırıları sonrasında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza ve şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” şeklinde konuştu.
Terörist saldırılarını lanetleyen Gürkan, “34 yıldan sonra bir havalimanımızda yurt dışı kaynaklı terörist saldırının hedef olarak sivil insanlara yönelik yapılmış olmasının altını çizmek istiyoruz. Zor bir coğrafyada yaşadığımızın farkındayız fakat unutulmasın ki terör bir tek bizim değil tüm dünya ülkelerinin sorunudur. Teröre ve terörist faaliyetlere bütün dünya ülkelerinin aynı duruşu ve yaklaşımı göstermeleri halinde bu sorunun üstünden gelinebileceğine inanıyoruz.Artık tüm dünya ülkeleri terörist faaliyetler sonrası kınamaktan, acıları paylaşmaktan öte sonuca yönelik somut adım atmak zorundalar. Bölücü terör örgütüne karşı güvenlik güçlerimizin gerçekleştirmiş olduğu operasyonlarda yakalanan silah ve mühimmatın NATO üyesi ülkelere ve dost ülkelere ait olduğunu basın yayın kuruluşları haberlerinden takip ediyoruz. Bu bütünüyle samimiyetsizliktir. Bu ülkeler artık terör ve terörist faaliyetler konusunda düştükleri ikilemlerden kurtulmalı, samimi bir şekilde teröre karşı tavırlarını göstermelidirler.” diye konuştu.
MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyeleri de Basın açıklamasına katıldı.
Dev Türk bayrağı MMO Samsun Şube binasına asılarak teröre tepki gösterildi.

Son Güncelleme: 29.06.2016 16:49
Anahtar Kelimeler:
AtatürkYönetimMakina
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.