banner388

Bakşan Genç'ten Terör Saldırısına Kınama

Belediye tarafından Ramazan Günleri Etkinlikleri kapsamında Perşembe akşamı yapılması beklenen Uğur Işılak konseri iptal edildi.

Bakşan Genç'ten Terör Saldırısına Kınama

Belediye tarafından Ramazan Günleri Etkinlikleri kapsamında Perşembe akşamı yapılması beklenen Uğur Işılak konseri iptal edildi.

29 Haziran 2016 Çarşamba 16:38
Bakşan Genç'ten Terör Saldırısına Kınama

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yayımladığı mesaj ile İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yapılan terör saldırısını lanetlerken, belediye tarafından Ramazan Günleri Etkinlikleri kapsamında Perşembe akşamı yapılması beklenen Uğur Işılak konseri iptal edildi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısı nedeni ile kınama mesajı yayımladı. Yayımlanan mesajında terör saldırısının Türkiye’nin kalbine, birliğine ve bütünlüğüne yapılan bir saldırı olduğuna dikkat çeken Genç, "Saldırı Türkiye’nin istikrarını hedef aldığını belirten bir saldırı. Türkiye’yi zayıf konuma düşürmeye çalışan bir terör saldırısı. Türkiye çok güçlü ve dinamik bir devlettir. Milletimizin sağduyu ile ve her zamankinden daha güçlü bir şekilde dayanışma içinde olacağına inanıyoruz" dedi.

“MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

Türk milleti arasına fitne sokmak isteyenlere Türk milletinin tarihten bu zamana kadar sürdürdüğü birlik, beraberlik ve kardeşliği ile cevap vereceğini belirten Genç, "Terörün dili, dini ve ırkı yoktur. Ülkemizin beraberliğini ve bütünlüğünü, huzur ve kararlılığını bozmaya yönelik haince ve hunharca gerçekleştirilen menfur terör saldırısını şiddetle lanetliyor, bu saldırı sırasında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" şeklinde konuştu.
Öte yandan Canik Belediyesince Ramazan Günleri Etkinlikleri çerçvesinde Perşembe akşamı gerçekleşecek Uğur Işılak konseri, Atatürk Havalimanı’nda yapılan terör saldırısı sonrası iptal edildi.
 

Son Güncelleme: 29.06.2016 16:53
Anahtar Kelimeler:
SaldırıCanikIstanbul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.