banner388

MHP’li Usta hamsi pişirdi

Samsun Milletvekili ve Milliyeti Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erhan Usta, hamsi şöleninde mangal başına geçti.

MHP’li Usta hamsi pişirdi

Samsun Milletvekili ve Milliyeti Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erhan Usta, hamsi şöleninde mangal başına geçti.

25 Aralık 2017 Pazartesi 09:10
MHP’li Usta hamsi pişirdi

Samsun haber - Ankara Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından hamsi şöleni düzenlendi. Şölene Samsun Milletvekili ve Milliyeti Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erhan Usta, MHP Ankara Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Erkan Haberal ve MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ da katıldı.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın standına uğrayan Usta, “Bana göre asıl engel insanların kalbindedir. Ben burada pırıl pırıl bakan, yüreği sevgi dolu bireyler görüyorum. Allah gülen yüzlerinizi hiç soldurmasın.” dedi.

Daha sonra mangal başına geçen MHP’li Usta, “Bende bir Karadenizli olarak bu tür etkinliklerin yöremizin değerlerini daha iyi yansıttığını düşünüyorum. Aranızda olmaktan ve bu beraberliğe tanık olmaktan çok mutluyum. Bizi burada ağırlayan başta Ankara Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Genel Başkanı Cemal Abdülsemet Durmuş olmak üzere, tüm dernek yönetimine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. “ dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.