banner388

Memnune Çakmak’tan Samsunhaber.com’a ziyaret

AK Parti Samsun Aday Adayı Memnune Çakmak Samsunhaber.com’u ziyaret etti.

Memnune Çakmak’tan Samsunhaber.com’a ziyaret

AK Parti Samsun Aday Adayı Memnune Çakmak Samsunhaber.com’u ziyaret etti.

05 Mayıs 2018 Cumartesi 19:17
Memnune Çakmak’tan Samsunhaber.com’a ziyaret

Samsun haber – Samsunhaber.com’u ziyarette bulunan 27.Dönem Samsun Aday Adayı Memnune Çakmak, çalışma ofisini gezerek çalışanlarla sohbet ederek onlardan bilgi aldı.

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Haber Müdürü Nevin Aydoğan ile birlikte ülkemizde yaşanan son gelişmeleri konuşan Çakmak, erken seçimin doğru bir karar olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bu yolda yürüyeceğini söyledi.

Memnune Çakmak Kimdir?

1967 Tokat-Merkez doğumlu olan Memnune Çakmak, Bafra Halk Eğitim Müdürlüğünde usta öğreticilik yaptı. Aynı faaliyeti İŞ-Kur ile müşterekende yürüttü. Mesleki eğitim çalışmalarının yanı sıra siyasi alanda da AK parti Bafra Kadın Kolları Yönetiminde aktif rol aldı. Evli ve 4 çocuk annesi olan Çakmak, AK Partinin 16 yıldır zirvede ve iktidarda kalması için üzerine düşen her görevi yapmaya hazır.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 05.05.2018 23:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.