banner388

Mehterli Demokrasi Yürüyüşü

 Vezirköprü ilçesinde demokrasi nöbetininin 21. gününde yapılmış olan yürüyüş mehter takımı eşliğinde gerçekleştirildi.

Mehterli Demokrasi Yürüyüşü

 Vezirköprü ilçesinde demokrasi nöbetininin 21. gününde yapılmış olan yürüyüş mehter takımı eşliğinde gerçekleştirildi.

05 Ağustos 2016 Cuma 10:37
Mehterli Demokrasi Yürüyüşü

Samsun'un Cumhuriyet Meydanı’nda akşam saat 20.30’da mehter takımı tarafından marşlar çalınıp gösteriler yapıldı. Ardından da mehter takımı eşliğinde yaklaşık olarak 30 bin kişinini katılım sağladığı demokrasi yürüyüşü gerçekleştirildi.Yürüyüşe İlçenin Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, AK Parti'nin İlçe Başkanı olan Halil İbrahim Doğan, Belediye Başkanı olan İbrahim Sadık Edis, siyasi partinin temsilcileri, mahallelerin muhtarları, sivil toplum kuruluşu yetkilileri ile binlerce Vezirköprülü katılım sağladı.Samsun'un Cumhuriyet Meydanı’nda başlamış olan demokrasi yürüyüşü Bankalar Caddesi, Havza Caddesi ile Çamlık Caddesi boyunca devam etti ve tekrar Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu. Yürüyüş sırasında Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması örgütü aleyhine slogan atıp milli birliğin ve beraberliğin vurgusu yapıldı. 



''VEZİRKÖPRÜ GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDU''

AK Partinin İlçe Başkanı olan Halil İbrahim Doğan'ın yapmış olduğu konuşmada Vezirköprülüleri ve bütün herkesi bir arada toplayan kutsal değerin vatan olduğunu, Vezirköprülülerin de vatanına ve milletine ne kadar çok sahip olduğunu, nöbetlere katılarak içtenlik gösterdiğini belirtti. Doğan, "Bu nöbetler vatanda, millete ve Sayın Cumhurbaşkanımıza birer köprü olmuştur. Vezirköprü kutsal değerlere en sağlam gönül köprüsü kurmuş bulunmaktadır. Kurulan bu köprü hiçbir zaman yıkılmayacaktır. Bu sevgi asla bitmeyecektir. Allah hepinizden razı olsun" dedi. 
Belediye Başkanı olan İbrahim Sadık Edis, ilçeninin bu ülkenin vatanına, milletine ve demokrasisine sahip çıkmış olduğunu dile getirerek, Vezirköprülü vatandaşlarla gurur duymuş olduğunu, ilk gün ki gibi nöbetlerin ilgi ile devam ettiğini, hainlerin milletin birliğine ve beraberliğine zarar vermesine hiç kimseinin gücünün yetmeyeceğinide özellikle belirtti.. 
Demokrasi nöbetlerine katılım sağlayanlara çorba ile tatlı dağıtıldı.

Son Güncelleme: 05.08.2016 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.