banner388

Ladik'te Çalışmalar Devam Ediyor

Samsun’un Büyükşehir Belediyesi, ilçelerindeki yatırımlarına hiç durmadan devam ediyor.

Ladik'te Çalışmalar Devam Ediyor

Samsun’un Büyükşehir Belediyesi, ilçelerindeki yatırımlarına hiç durmadan devam ediyor.

22 Ağustos 2016 Pazartesi 16:05
Ladik'te Çalışmalar Devam Ediyor

İlçe ve mahallelerdeki asırlık alt yapı problemlerinin tarihe gömülmesini hedefleyerek yola çıkmış olan Samsun’un Büyükşehir Belediyesi, yatırım atağında 2.5 seneyi geride bırakmış durumda. Bu güne kadar Ladik ilçesinde hayata geçirilmiş olan yol, su ve kanalizasyon alt yapı çalışmaları, eğitim, sağlık, spor, kültür ve turizm tesisleri, sosyal hizmet yatırımları, Ladik’te büyük değişim ve dönüşümü sağlamıştır. 64 mahallesi olan 16 bin 474 nüfuslu Ladik ilçesinin hemen hemen bütün mahallelerinde çalışmayı devam ettiren  Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Ladik Şube Müdürlüğü, Ladik ilçesinin alt yapısına 2.5 yılda 21 milyon TL’lik yatırım yaptılar. Toplam da yol uzunluğu 230 km olan ilçenin bu zamana kadar 32 mahallenin yol problemi çözüme kavuştu. 2016 ile 2018 yılları arasında Ladik’te 38 km beton birde 23 km sıcak asfalt olmak üzere toplamda 61 km yol yapılıp hizmete sunulacaktır.


İlçenin şuan da toplam uzunluğu 4.5 km olan Ayvalı ile Teberoğlu yolunun geriye kalan 1 kilometrelik bölümünü bitirmek için çalışan Ladik Fen İşleri Müdürlüğü, Tüfekçidere Mahallesi’nde toplam 3 kilometrelik yolun 1.5 kilometrelik bölümünü bitirdi.
Yol yatırımları dışında ilçede Büyükşehir Belediyesi’nin Ladik İtfaiye Binası inşaatı tamamlanmışken, ince işçilik şuan devam etmekte. 12 Temmuz tarihinde ihalesi yapılmış olan 500 kişilik kapalı, 420 kişilik da kır düğün alanı birde 150 araçlık açık otopark inşaatı yapılmaya başlanmıştır. 4 milyon 661 bin TL para harcanarak yapılan düğün salonunun gelecek sene bitmesi hedeflenmekte.

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:37
Anahtar Kelimeler:
YatırımLadikFen İşleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.