banner388

Tekkeköy'de Tempo Arttı !

Samsun’un ilçesi Tekkeköy’de Belediye Başkanı Hasan Togar açıklama yaparak, “Hızlı ve tempolu olarak çalışmalara devam etmemiz ile ‘Tarihin doğduğu kent’ sloganıyla beraber çıkmış olduğumuz tanıtım yolunda ilçemizi en iyi şekilde 2017 olimpiyatlarına hazırlayacağız” dedi. 

Tekkeköy'de Tempo Arttı !

Samsun’un ilçesi Tekkeköy’de Belediye Başkanı Hasan Togar açıklama yaparak, “Hızlı ve tempolu olarak çalışmalara devam etmemiz ile ‘Tarihin doğduğu kent’ sloganıyla beraber çıkmış olduğumuz tanıtım yolunda ilçemizi en iyi şekilde 2017 olimpiyatlarına hazırlayacağız” dedi. 

22 Ağustos 2016 Pazartesi 16:44
Tekkeköy'de Tempo Arttı !
Tekkeköy’de her bölgede devam etmekte olan ve kaldırım çalışmasının kat kat arttırıldığını belirten Tekkeköy’ün Belediye Başkanı Hasan Togar, “Yağmursuyu, kanalizasyonlar, içme suları, doğalgaz, elektrik, internet vb. alt yapı çalışması tamamlanmış olan yollarda çalışmalarımız hız kesmeden devam etmekte. Ondokuzmayıs, Hürriyet Mahallesi, Gökçe Mahallesi, Altınkaya Mahallesi, Çinik Mahallesi, Kutlukent Mahallesi, Büyüklü Mahallesinde alt yapı çalışmaları tamamlanarak sokaklar ve caddelerimizde yol genişletmeleri, imar yolu açılmaları, beton yol yapımı, taş parke, sıcak asfalt çalışmaları aralıksız olarak devam etmekte.Özellikle de yollarımızın yanı sıra bütün kaldırımlarımıza engelli rampaları, engelli şeritleri yaparak ilçemizdeki bütün engelleri ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. İlçemizin merkezinde bütün yollar en güzel duruma dönüştürülüp ilçemizi yeşillendirmek içinde çalışıyoruz. Bütün yapmış olduğumuz yeni yolların etrafında bulunan kaldırımlara ağaçlar dikerek hızlı şehirleşmenin yanı sıra estetik bakımdan da güzel ve aynı zamanda oksijeni bol olan ortamlar yaratıyoruz. Bunların dışında köyden mahallelere dönen yeni mahallelerimizde bütün alanlarda çalışmalar devam ediyor. Hızlı bir şekilde ve tempolu olarak çalışmamız ile ‘Tarihin doğduğu kent’ sloganı ile çıkmış olduğumuz bu yolda ilçemizi en iyi şekilde 2017 olimpiyatlarına hazırlayacağız” şeklinde konuştu.


İlçenin merkezinde alt yapı ağı tamamlanmış olan bütün ara sokaklar da teker teker çalışma yapmış olduklarını söyleyen Başkan Togar, “İlçemizin merkezi adeta yeniden imar edildi. Yeni imar yollarını açtık. İlçe merkezinde ana caddenin yolunu modern bir görüntüye kavuşturduk. Meydanımızı ilçeye yakışır bir şekle bürüdük. Büyükşehir Belediyemiz ile diğer kurumlar ve kuruluşlarla diyalog halinde olup koordineli bir şekilde hareket edip merkezdeki kanalizasyon çalışmaları, doğalgaz, içme suyu ve yağmur suyu gibi alt çalışmaların tamamlanmasından sonra yol ile kaldırım çalışmalarını bitirdik. Yeni açılmış olan sokak ve caddelerimizde aydınlatmalar yapıldı. Tekkeköy her geçen gün daha çok değişiyor, gelişiyor ve aynı zamanda güzelleşiyor” diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.