banner388

Külliyenin gözü bu ankette

Samsunhaber.com’da yer alan anketler büyük yankı uyandırdı. On binlerce vatandaş “Belediye Başkanından memnun musunuz” diye sorulan anketlerde oy kullandı, binlerce yorum yaptı.

Külliyenin gözü bu ankette

Samsunhaber.com’da yer alan anketler büyük yankı uyandırdı. On binlerce vatandaş “Belediye Başkanından memnun musunuz” diye sorulan anketlerde oy kullandı, binlerce yorum yaptı.

23 Ekim 2018 Salı 16:09
Külliyenin gözü bu ankette

Külliye’de kurulan bir komisyon Samsunhaber.com'un da aralarında bulunduğu bazı önemli sitelerin anketlerini izlemeye aldı. 

DENEYİMLİ İSİMLER EKİPTE

Adalet ve Kalkınma Partisi adayların belirlenmesi için bir dizi çalışma başlattı. Bu nedenle Külliyede tecrübeli isimlerden oluşan bir ekip kuruldu. Arge Başkanlığı, Seçim İşleri Başkanlığı, Yerel Yönetimler Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığından belirlenen deneyimli isimler Külliyede çalışmalara başladı. 

KÜLLİYE İŞİ SIKI TUTUYOR

Kurulan ekipte Trabzon eski Belediye Başkanı Asım Baykan, Kayseri eski Belediye Başkanı Şükrü Karatepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Oktay Saral, 2015 yılında AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Koordinatörlüğü yapan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu gibi deneyimli isimler yer alıyor. 

ANKETİMİZ ETKİLİ OLUYOR

Yerel Yönetimler Üst Kurulu adına çalışma yapan ve Külliyede gece gündüz demeden çalışan ekip, büyük ölçüde samsunhaber.com gibi etkili sitelerde yapılan anketlerden yararlanıyor. Yapılan anketlerden elde edilen sonuçlar aday belirleme süreci için oluşturulan bir atölye çalışmalarında gözden geçiriliyor.

ANKET ANALİZİ HER HAFTA YAYINLANACAK

Samsunhaber.com olarak 2019 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde düzenlediğimiz 'Yerel Seçim Anketi' analizini her hafta sizlerle paylaşacağız. Analizde tüm belediye başkanlarının ankette aldıkları oylar ve son durum detaylı olarak paylaşılacak.

SİZ DE ANKETE KATILARAK OY KULLANABİLİRSİNİZ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'e oy vermek için TIKLAYINIZ

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a oy vermek için TIKLAYINIZ

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya oy vermek için TIKLAYINIZ

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e oy vermek için TIKLAYINIZ

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur'a oy vermek için TIKLAYINIZ

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar' oy vermek için TIKLAYINIZ

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e oy vermek için TIKLAYINIZ

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'na vermek için TIKLAYINIZ

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na oy vermek için TIKLAYINIZ

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'a oy vermek için TIKLAYINIZ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'a oy vermek için TIKLAYINIZ

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'a vermek için TIKLAYINIZ

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a oy vermek için TIKLAYINIZ

(Özel Haber)

Son Güncelleme: 24.10.2018 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dertli vatan daş 2018-10-24 07:56:11

Ben akp ye oy veriyorum bundan sonra oy kullanmayacağım her şeyi billete yükeden erken emekli söz konusuolunca billete yükedemeyizdiyorlar neyi millet yüketmediniz para yokdiyorlar milletveki sayısı 550 den 600eçıktı bunlar millete yükdeğil söyleneç çok şey var ama derdimiallatacak muatap yok Allah hepsine hidayet versin ülkenin içeride dışarıda çok sorunu var bu aziz milleti unutmayın

Misafir Avatar
R 2018-10-24 12:47:23 @dertli vatan daş

KURDUĞUN CÜMLELERDEN BELLİ YANDAŞ OLDUĞUN

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ferdi bafra 2018-10-24 08:50:03

Ak parti kendini bitirmiştir erken emeklilik yükünündü milletime yükleyemem diyorsun ama suriyelileri bire yükledin ya hani af sözünüz artık size güvenmiyoruz

Avatar
Orkun 2018-10-24 09:03:06

#EmeklilikteYaşaTakılanlar işi olmadan bizden Akape ye Mhpye oy yok hadi herkes kendi yoluna

Avatar
Ali 2018-10-23 21:15:51

Şu anda AK Parti'nin oyu %40 ın üzerinde değil %30 un üzerindedir .özellikle AK Parti içinde bir AKP' li leşme başladı. Galiba el yorgunluğu olsa gerek artık bir oy vermeme bahanesi başladı. Bunun önünü alabilmek için Tayyip Erdoğan'ın halka dönük daha memnun edici çalışmalar yapması gerekiyor.

Avatar
Kirikkaleli 2018-10-23 22:44:54

Ben akp gönül veren biriyim yıllarca oy verdim bir önemli konu var erken emeklilikte bizi düşünen yok seçim geliyor 2 belediye başkanları çok para yiyor neden araştırılıyormu acaba soruyorum size 3 ilkokulluyum diye kamuya giremiyorum kapıdan sokmuyorlar dayısı olan heryerden kapılar açık işe giriyor mesleğiyle alakası olmasa bile soruyorum size bisim bobalimis büyük bu dünya yalandünya sikintinis varmı bilen olması Allah biliyor?

Avatar
Sunmani yıldırım 2018-10-24 08:12:57

Akp ye asla oy vermem çünkü bütün belediyeleri hırsızlık yapıyor Kartal'da %10 olan Mehmet Sekmen %50 Sekmen olarak anılıyor buna halkımız dur diyecek elbette

Avatar
Osmanli 2018-10-23 22:09:14

Bu ulkeyi belediyeler bitiriyor.beldiyeler zenginliğe soyunup önüne gelen garip gurabayi ezip geçiyorlar. İstisnalari tenzih ederim.yerel yonetimlerde kamu oyu arastirmasi yapılarak belediyelere gerekirse kayyum atansin.Söylüyoruz söylüyoruz kimse halkı duymuyor.gercek suki bu ülkeyi 15 temmuzda gariban halk göğüsledi.secimlerdede yine gariban halk kazanacak inşAllah.yazik bu halka.Alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste.

Avatar
Kemal 2018-10-24 07:40:43

Bu ne kibir, biraz efendi, biraz mütevazı olsanız ya.