banner388
banner390
banner410
Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar'dan memnun musunuz?
Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar'dan memnun musunuz?
SİTENE EKLE

Aşağıdaki kodu kopyalayıp sitenize ekleyebilirsiniz:

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun55 2018-10-23 22:24:48

Alaçamdaki meydandaki esnafı rezil etti iki mahalleyi birbirine bağlayan karşıyaka köprüsünü yıktı yerine yenisi yapılacak diyerek, tam 4 yıldır köprü yapımı için bir çivi çakılmadı karşıyaka da oturan insanları rezil etti yalan dolan talan havada uçuşmakta ymış bunlar benim alaçamda yaşamadığım halde bildiklerim bunun gibi.daha neler var kimbilir, kimbilir?Bilen var ise anlatsın bizde bilgi sahibi olalım.

Avatar
Eren 2018-10-25 00:10:09

Samsun'un bütün ilçelerinde en geri kalmış bir ilçe varsa oda Alaçamdır.Yollar köy yolundan daha beter bir şekilde.İnsanların dışarıya çıktıklarında yapabilecekleri bir aktivite imkanı yok.Gelismeye açık bir yerleşim yeri olmasına rağmen hiçbir şekilde gelişemeyip geri kalmış bir yer.Daha birçok da eksigide var.Daha iyi ve mantıklı yatırım ile daha iyi düzenlemelerle Alaçam ın yaşam kalitesinin artacağını düşünüyorum.

Avatar
Kadir çalışkan 2018-10-24 11:21:32

Alaçam da yaşamayanlar yaşamadıkları bilmedikleri şeyler hakkında kulaktan dolma yorum yapması bence doğru değil. Meydandaki esnafı nasıl rezil etmiş anlamadım eski harabe yapıların yıkılması yeni bir meydan görünümüne kavuşmasının nesi rezillik. Bazı zihniyetler şahıslara yönelik öncelik olmadığı zaman ne yazıkkı memnun olmayabiliyorlar. Biz alaçamlılar olarak memnunuz başkanımızdan.

Avatar
Mulayim 2018-10-24 11:12:56

A.k.p li olarak nefret ettim butun kaynaklari ayni kisilerle yiyolar onlar buyudu halk magdur isci magdur kesinlikle gidicekler

Avatar
Salih çalışkan 2018-10-25 08:16:23

Bu yapılan kötü yorumları üzülerek okuyorum Hepsinin chp zihniyetine sahip oldukları kesin alaçama yapılan yatırımlardan bi haber olduklarından eminim ayrıca başkanımız hadi uyarı tanımadıklarıda kesin.

Avatar
Ahmet Kaan Durmaz 2018-10-25 09:25:42

Alaçamın gelmiş geçmiş en iyi başkanıdır. Alaçamı geliştirmek için bir çok projeye imza atmış, vizyonu geniş, çalışkan, azimli biridir. İnşa Allah bu dönem de destekerimiz seninle Hadi Başkan...

Avatar
Mehmet Sözübir 2018-10-25 11:44:40

Alaçam halkının yapılan çalışmaları ve Başkanın emeğini, çabasını, isteğini, göremiyecek kadar geri kalmış zihniyete sahip ve art niyetli olduklarını düşünüyorum. Herkes elini vicdanına koyup geçmiş 4 dönemki başkanların yaptıklarıyla bir kıyaslasın yapılan çalışmaları, söze gerek her şey ortada !...

Avatar
Yalçın Sarıkaya 2018-10-25 04:19:56

Sayın Hadi Uyar bu ilçe için elinden geleni Yaptı farkındaysanız her gün ayrı Proje peşinde. Bu adam ilçenin güzelleşmesi peşindeyse ve Sayın başkanın her gün fotoğrafını görüyorsanız Belediyenin sitesinde.. Arkadaşlar bu adam güzelleştirmeye geldi işini gücünü bıraktı geldi.. Menfaati olsa hergün bir yerlere koşturmaz Emin olunki çok daha güzel olacak her şey Başarılar dilerim Başkanım.. Yolun Bahtın açık olsun..