banner388

Küçük kızdan korkunç iddialar

Samsun'da yaşayan 14 yaşındaki küçük kız, savcılığa babası hakkında şikayette bulundu. İddialar korkunç!

Küçük kızdan korkunç iddialar

Samsun'da yaşayan 14 yaşındaki küçük kız, savcılığa babası hakkında şikayette bulundu. İddialar korkunç!

07 Eylül 2018 Cuma 12:45
Küçük kızdan korkunç iddialar

Samsun haber - Samsun'da yaşayan 14 yaşındaki kız çocuğu, babasının kendisine cinsel tacizde bulunduğunu, zorla uyuşturucu içirdiğini ve uyuşturucu madde sattırdığını iddia etti. Evden kaçıp teyzesine sığınan ve durumu anlatan küçük kız, savcılığa giderek babasını şikayet etti.

Babasını savcılığa şikayet eden 14 yaşındaki B.Ü. adlı küçük kız, yaşadıklarını şu cümlelerle anlattı: "Beni bir gün araba kullandırma bahanesiyle dışarı çıkardı. Arabada bana mavi bir hap vererek bunu bana içirdi. Ben bunu içtiğimde direk midem bulandı ve hiç bir şey hatırlamamaya başladım. Sürekli o bir şeyler paketleyerek bana ‘bunları oraya buraya götür’ diyordu. Ben de ne olduğunu bilmeden götürüyordum. Ben son zamanlarda anlamaya başladım uyuşturucu madde olduğunu. Daha sonra bana uyuşturucu madde kullandırarak bana 5 kere tacizde bulundu. Benim psikolojim çok bozuldu. Ben daha sonra evden kaçarak teyzeme sığındım. Durumu ona anlattım. Korktuğum için kimseye derdimi anlatamamıştım. Teyzemin sayesinde gidip şikayetçi oldum. Onun yüzünden çocukluğumu yaşayamadım. Benim yaşıtlarım parklarda oynarken ben onun zoruyla bilmediğim kişilere uyuşturucu getirip götürdüm. Şimdi ise devlete sığındım ve devletten yardım istiyorum. Şikayetçi olduk ancak şuan hala dışarıda geziyor. Ben onun yüzünden sokağa çıkmaya korkuyorum. Bize lütfen yardım etsinler” 

"Sürekli cezaevine girip çıkıyor"

Yaşanan olaylar sonrasında konuşan anne  B.Ü. ise kızını babası konusunda sürekli uyardığını belirterek, “2 yıl oldu ben o şahıstan boşandım. Ancak sürekli evimize girerek bizi rahatsız ediyordu. Ben yokken de eve gelip gidiyordu. Benim çocuklarımın yaşadıklarını başkaları yaşamasın istiyorum. Sadece devletten yardım istiyorum. Biz zaten konuyla ilgili savcılığa da ifade vererek şikayetçi olduk. Ben 20 sene o kişiyle mücadele ettim. Şiddet gördüm. Ben defalarca ayrılmak istedim ancak sürekli çocuklarımla beni tehdit etti. Çok üzgünüm. Keşke çocuğum bu kadar acı yaşamadan önce her şeyin farkına varabilseydik. Zaten o şahıs uyuşturucu da kullanıyor. Sürekli cezaevine girip çıktı. Uyuşturucu kullanıp satmaktan da cezaevine girdi. Şu anda da birçok mahkemesi var. Ben böyle kişilerin içimizde barınmasını istemiyorum. Bize sahip çıkılmasını istiyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 07.09.2018 12:52
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunTaciz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serhat 2018-09-07 12:58:53

Mahkemeler milletin vicdanıdır. Tüküreyim vicdanınıza göz altına alın salın bu adamı hemi hakim bey!!

Avatar
erhan... 2018-09-07 16:52:37

Traş...

Avatar
bilirim bu işleri 2018-09-07 21:43:38

analı kızlı güzel tiyatroo

Avatar
Türkan benböyle kişilerin yaşamasını istemiyorum bunların asın birden hapisten çıkması söz konusunda hangi akılahizmt kendi çocuklarının başınagelse belki ozaman anlarlar 2018-09-08 11:03:16

Avatar
Bora 2018-09-09 23:58:52

Aynen.ikiside acitasyon yapmış.diyelimki doğru niye bu kadar beklediniz.Allah bilir ne için anlasamadinizda şimdi şikayetçi oluyorsunuz.ben yemedim.yiyene afiyet olsun