banner388

Kırmızı ışık yanarken araca çarptı

Samsun-Ankara karayolunda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı

Kırmızı ışık yanarken araca çarptı

Samsun-Ankara karayolunda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı

02 Mayıs 2017 Salı 13:35
Kırmızı ışık yanarken araca çarptı

Samsun Haber - Samsun-Ankara karayolunda Toybelen mevkiinde gerçekleşen kaza, kırmızı ışık yanarken gerçekleşti. Genelde seyir halinde gerçekleşen trafik kazaları bu sefer bir farklılık oldu ve kırmızı ışıkta bekleyen bir araca arkadan vurarak meydana geldi. Bu tablo ışıklar da dahi kuralın uygulanışında gerçekleşen yanlışlığı ortaya koydu

Kırmızı ışıkta beklerken arkadan gelen aracın çarpması sonucu gerçekleşen kazada 3 kişi yaralandı. 34 UF 0008 plakalı araç ışıklarda bekleyen DT-192-AW yabancı plakalı otomobile arkadan vurdu.

Kaza sonrası yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polisin kazayla ilgili soruşturması ise devam ettiği öğrenildi.
 

Son Güncelleme: 02.05.2017 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.