banner388

Kılıç: “Paralel Yapı Ile Mücadelemiz Sürdülecek"

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesisleri’nde Bakan Akif Çağatay Kılıç’ın iftar yemeği düzenledi.

Kılıç: “Paralel Yapı Ile Mücadelemiz Sürdülecek"

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesisleri’nde Bakan Akif Çağatay Kılıç’ın iftar yemeği düzenledi.

03 Temmuz 2016 Pazar 01:47
Kılıç: “Paralel Yapı Ile Mücadelemiz Sürdülecek"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Paralel yapı ile mücadele konusunda bizim istikrarlığımız en üstten en aşağıya kadar en üst istikrarlık ile sürdürülecektir.” dedi., Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesisleri’nde Bakan Akif Çağatay Kılıç’ın düzenlemiş olduğu “Büyük Samsun İftarı"na katılım gösterdi. AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’in açılış konuşması ile İftar programı başladı. Göksel, misafirlerine iftar programına katıldıkları için teşekkürlerini ileterek Tunceli’de geçirmiş oldukları iftar programlarının ayrıntılarını bildirdi.

Göksel’in ardından konuşmada bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz konuşmasında, Türkiye’nin ve Samsun’un her yerinde iftar programlarına katıldıklarını söyleyerek bu kadar hoş iftar programlarının uzun yıllar boyunca devam etmesi isteğinde bulunduğunu dile getirdi.
Yılmaz’ın sonrasında AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ile Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı da birer konuşma yaptılar.
“Paralel ile mücadelemiz sürdülecek.”
İftarın ardından konuşma yapan Bakan Kılıç, paralel yapı ile mücadele ve Samsun yatırımları hakkında kapsamlı açıklamalarda bulundu. CHP’nin Anayasa Mahkemesi’ne yapmış olduğu itirazı dile getirerek eleştiride bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, “Bu hafta meclisimizden önemli bir kanunumuz geçti. Yargıda reform özelliğinde olan, paralel yapı ile mücadelemizde belki de en önemli adımlarımızdan biri olan bu yasa bizim için fazlasıyla önemli. Gerçi CHP bu yasayı Anayasa Mahkemesi’ne götürecekmiş fakat biz buna zaten alışığız. Halkın yararına olan her şeyi alıp da Anayasa Mahkemesi’ne taşımakta çok ilgi çekici bir durum olsa gerek. Meclis’ten bu yasanın geçmesi fazlasıyla önemli.Sebebi ise bu paralel yapı ile mücadele konusunda bizim istikrarlığımız en üstten en aşağıya kadar en üst istikrarlık ilesürdülecektir.Vatana millete ihanet içerisinde olan bunlardır. Bunlar ile bizim hiçbir işimiz olmaz” şeklinde konuştu.
Samsun’a yapılan yatırımlara ve sportif alandaki başarıları dile getiren Bakan Kılıç, “Salıpazarı ilçemizin çok konuşulan bir baraj köprü konusu vardı. Kalkınma Bakanlığımızdan da inşallah oranın imzası bu hafta gelicek. Samsunumuza hayırlı ve uğurlu olsun. Yaşanan bazı sıkıntıları Uzun zamandan sonra da böylelikle açmış bulunduk. Şehirde inşa edilecek hastanemizin de 2. kademesi tamamlandı. Yerle alakalı hiçbir sıkıntı kalmadı. Oranın da inşaatını en kısa sürede başlanacak. Bu sayede Samsun kampüs hastanesine de kavuşmuş olacak. Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumu inşaatı da çok güzel bir şekilde ilerliyor. Bayram ardından müteahhitten sözümüzü aldık. Daha sonrası müteahhidin hızına kaldı. En kısa sürede stadyum da bitecek. Önümüzdeki hafta 5 farklı branşta Dünya Engelliler Şampiyonası Samsun’da gerçekleşecek. İşitme Engelliler Futbol Takımımız ise Dünya Şampiyonu oldular.Kendilerini tebrik ediyorum. Bu durumda Samsun'da yapılması beklenen dünya şampiyonasına ve olimpiyatlara ışık tutar” ifadelerine yer verdi.İftar programına ayrıca, AK Parti Samsun İl Teşkilatı üyeleri ve çok sayıda halk katılım gösterdi. İftar programının ardından Bakan Kılıç,  Ankara’ya geri dönüş yaptı

Son Güncelleme: 03.07.2016 12:11
Anahtar Kelimeler:
SamsunGençlikSporParalel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.