banner388

Kemal Kılıçdaroğlu'na Samsunlu şehit tokadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şikayeti ile El Bab şehidi Samsunlu Ramazan Taşkın'ın ailesine açılan davada mahkemede kovuşturmaya yer olmadığı kararı çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na Samsunlu şehit tokadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şikayeti ile El Bab şehidi Samsunlu Ramazan Taşkın'ın ailesine açılan davada mahkemede kovuşturmaya yer olmadığı kararı çıktı.

14 Ekim 2017 Cumartesi 09:55
Kemal Kılıçdaroğlu'na Samsunlu şehit tokadı

Samsun haber - Samsun'da Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Taşkın'ın cenaze törenine Cumhuriyet Halk Partisi tarafından çelenk gönderildi. Şehidin yakınları "HDP ile işbirliği yapanların çelengini istemiyoruz" diye tepki gösterirken Taşkın'ın akrabası çelenkleri alarak boş bir alana attı.

TAŞKIN İFADEYE ÇAĞIRILDI

Olayın ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehit yakınlarına dava açıldığı iddia edilmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şikayetinin ardından şehit yakını Fatih Taşkın ifadeye çağrılmıştı.

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı, "Kamu adına kovuşturmaya yer olmadığına" kararı verdi.


Başsavcılık tarafından şu ifadelere yer verildi; 

"Cumhuriyet Halk Partisi" ibareli yazıyı sökmesi 'mala zarar verme' olarak değerlendirilemez. Çelenge zarar verildiği kabul edilse dahi, çelengin mülkiyeti şehit yakınlarına ait olduğu için "başkasına ait mal" olarak da değerlendirilemez."
 

Son Güncelleme: 14.10.2017 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan 2017-10-14 11:41:42

Chp li değilim aga milliyetçiyim şehit yakınlarına saygımız var ancak yıllarca açılım yapan kimdi terör yığınak yaptı sesleri çıkmadı aga bunların de çelengini atsınlar cesaretleri varsa tabii en temizi mhp onda da lider yok

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-10-14 11:57:16

Şehit yakınları doğru mu yapmışlar acaba?Mehmetcige ve şehitlere sahip çıkan tek parti CHP dır.Futbol takimi tutar gibi siyasi parti tutmayalim gerçekleri görelim. Sn.Kılıçdaroğlu gerçek bir Milliyetçi olduğunu Oğlunu Asker ocağına göndermekle kanıtlamıştır.Bunlarıda yazın lütfen.Başkaları gibi oğluna çürük raporu da alabilirdi veya paralı Askerlikte yaptırabilir di.

Avatar
kubilay Türkyılmaz 2017-10-14 15:30:56

eelbab da kılıçtaroğlu mu acaba şehitt ettide bu tepkiyi gösteriyor. Işıde karşı en çok mücadele eden parti chp. Artık İnsanlarımızın biat kültüründen kurtulup gerçekleri görmesi lazım.

Avatar
samsunlu 2017-10-15 11:02:48

Bu insanlar böyle düşünüp böyle davrandıkça daha çok şehit veririz. Yandaş medyayı izleyip chp yi hain zannedenler oy attıkları adamın egosu yüzdenden şehit yakını oldular.

Avatar
Tarık 2017-10-14 18:24:52

Cenazeler bile şov yeri oldu,karaktersiz insanlar dolu samsunda

Avatar
Yusuf 2018-02-04 22:30:16

Allah şehidimize rahmet eylesin. Şehitimizin ailesi maalesef CHP'ye haksızlık etmiştir. Böyle asılsız suçlamalarla CHP'yi töhmet altında bırakmaya çalışacaklarına, açılım sürecine baksınlar, teröristlerin Habur'dan nasıl merasimle girdiklerine, çadır mahkemelerine baksınlar.

Avatar
Esnaf 2018-10-06 14:04:32

Şayet çözüm süreci ve açılım olmasaydı vatandaşlar PKK tarafından olurdu çözüm sürecinde gerçeği tünelleri gördüler vatan askerlerinin yanında yer aldılar CHP hala gerçeği göremedi veya görmek istemedi HDP ile işbirliğinde.pkk ya bassaglinda CHP bin pkk için söyleyeceği sözü yok.