banner388

Kavaklı Öğrencilerin Karne Sevinci

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Yaşar Doğu İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya gelerek karne heyecanlarına ortak oldu.

Kavaklı Öğrencilerin Karne Sevinci

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Yaşar Doğu İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya gelerek karne heyecanlarına ortak oldu.

17 Haziran 2016 Cuma 17:15
Kavaklı Öğrencilerin Karne Sevinci

Yaşar Doğu İlkokulu'nda düzenlenen programda Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda veli yer aldı. Programda karnelerine kavuşan öğrencilere hediyeler veren ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Sarıcaoğlu, öğrencilerin tatillerini iyi değerlendirmeleri dileklerinde bulundu. Başkan Sarıcaoğlu, "Geleceğin teminatı olarak da siz değerli öğrencileri görüyoruz. Bizler üzerimize düşen görevi yerine getirirken, sizlerden beklentimiz ise bizlerin bıraktığı mirası sizden sonra gelecek nesillere aktarmanızdır. Bunu yaparken de eğitiminizin en sağlıklı ve verimli bir şekilde olması lazım. Bugün heyecanla elinizde tuttuğunuz karneler, geleceğinizin anahtarı olacaktır. Burada elde edilen başarılarla gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

“VELİLERİMİZE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”
Sarıcaoğlu, "Notları düşük olan öğrencilerin velileri kesinlikle suçlamamalı. Eğitimdeki asıl amaç özgüveni yüksek, topluma yararlı bireyler yetiştirmektir. Alınan karneler bu süreç içerisinde sadece araçtır. Düşük not getiren veliler çocuklarına anlayışla yaklaşsın. Eğitim sadece çocuğu değil beraberinde aileyi ve öğretmenleri ilgilendiren bir grup çalışmasıdır" ifadelerini kullandı.
 

Son Güncelleme: 17.06.2016 17:37
Anahtar Kelimeler:
öğrenciKavakKarne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.