banner388

Kavak'a yeni öğrenci yurdu yapılacak

Samsun'un Kavak ilçesinde 250 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu yapılacak.

Kavak'a yeni öğrenci yurdu yapılacak

Samsun'un Kavak ilçesinde 250 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu yapılacak.

01 Ağustos 2018 Çarşamba 15:34
Kavak'a yeni öğrenci yurdu yapılacak

Samsun haber - Samsun'un Kavak ilçesi Mehmet Paşa Mahallesi’ne yeni öğrenci yurdu yapılacağı açıklandı. 250 öğrenci kapasiteli yurt yapımının önümüzdeki günlerde başlanacağı ifade edildi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, yüklenici firma yöneticilerini ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Sarıcaoğlu, "İlçemiz diğer pek çok sektörde olduğu gibi eğitim alanında da büyük mesafeler alıyor. İlçemizde öğrenim gören üniversite öğrenci sayımız da sürekli artıyor. Şimdi bu yavrularımız için yeni bir öğrenci yurdu yapılıyor. Bu yurdumuzun da yapılması ile önemli bir sorunumuz daha ortadan kalkmış olacak” dedi.

15 milyon liraya mal olması beklenen yurdun 8 bin 8 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 16 bin metrekare alana inşaat edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.